maandag 20 januari 2020

False Flag Operation in Iran?



Neergehaalde Boeing Iran, valse vlag-aanslag..??!



x

Neergehaalde Boeing Iran, valse vlag-aanslag..??!

2020 ©WantToKnow.nl/be
x
Volgens sommige berichten vlogen ze vanaf een Israëlische basis in Azerbeidzjan. Een konvooi Amerikaanse F-25-gevechtsstraaljagers, dat door de waarnemend Russisch minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, wordt besproken in zijn persconferentie van afgelopen vrijdag 17 januari jl. Hij meldt dat er ongecontroleerde informatie is, dat ten minste zes van deze Amerikaanse F-35 jets ‘in het Iraanse grensgebied’ waren, op het moment dat Iran vorige week per ongeluk de PS752-vlucht van Ukraine International Airlines neerhaalde.
“Deze informatie moet nog worden geverifieerd, maar ik wil graag de nadruk leggen op de scherpte die altijd gepaard gaat met dergelijke situaties,” zei Sergei Lavrov. Hij benadrukte dat het belangrijk is om de context van het incident te begrijpen. Een incident dat zich voordeed, omdat Iran zéér alert was, na de moord op luitenant-generaal Qassem Soleimani door Washington.

Lockheed Martin F-35

“Er is informatie dat de Iraniërs nóg een aanval van de Verenigde Staten verwachtten, maar niet wisten welke vorm deze zou kunnen aannemen,” zegt Lavrov. De minister voegde eraan toe dat hij niemand probeerde te verontschuldigen voor het incident. De Russische minister van Buitenlandse Zaken zei vrijdag ook dat de tragische neergang van het Oekraïense vliegtuig diende als een ‘zeer ernstige rode vlag’. 
Op 8 januari stortte het Oekraïense vliegtuig neer, enkele minuten na het opstijgen, in de buurt van de hoofdstad Teheran, top weg was naar Kiev, de hoofdstad van Oekraïne. Het gruwelijke incident leidde tot de dood van alle 176 passagiers aan boord, waarvan de meesten Iraniërs waren. Iran schreef de crash aanvankelijk toe aan een technisch falen, maar kondigde uiteindelijk aan dat het vliegtuig door een ‘menselijke fout’ was neergehaald na verder onderzoek.
Lavrov hierover: “Deze situatie toont de noodzaak aan om te gaan werken aan de-escalatie en niet aan constante bedreigingen. Want een toename van de spanningen tussen Iran en de VS zal niet helpen om een enkele crisis in de regio op te lossen, al was het maar omdat de spanningen zullen toenemen”.
Lavrov voegde eraan toe dat de ‘ongekende’ moord op Soleimani door Washington ‘alle denkbare normen van het internationale recht ondermijnde en in twijfel trok’. Volgens Iraakse functionarissen was Soleimani uitgenodigd in Irak als formele gast van de Iraakse regering (HIER) toen hij het doelwit werd van een Amerikaanse drone-aanval, nadat hij was aangekomen en ingecheckt op de internationale luchthaven van Bagdad.
Lavrov de diplomaat, zegt méér dan je denkt..
De internationale reputatie van Sergei Lavrov als diplomaat van en voor Rusland is in een woord als ‘respectabel’ te classificeren. Zelden of nooit zal hij direct reageren op heftige ontwikkelingen in de wereld. Nadenken en dán pas met een reactie komen; een reactie die meteen ook de ‘publicitaire achterstand’ van Rusland, vaak voor een groot deel teniet doet. De vraag is wat Lavrov in dit kader nog (veel) méér zegt, dan wat je zojuist hebt gelezen als ‘hoogtepunten’ van zijn persconferentie.
De Iraanse luchtafweer gehackt..?Uiterst slim trekt Lavrov de VS als mogelijke deelnemer, bij deze aanslag op het Oekraiense verkeersvliegtuig.. Het is natuurlijk ook vooral een zaak voor degenen die het politieke strijdtoneel in het Midden Oosten intensief volgen. Wat we dagelijks te zien en te horen krijgen, is zelden écht nieuws rondom de Iran/Irak/VS-situatie, maar bijna altijd oppervlakkige politieke propaganda, die via officiële persbureaus wordt verspreid.

Het is begin juni 2019 als Iran haar nieuwe, technologisch geavanceerde luchtafweersysteem presenteert.. (klik voor lead op de illustratie) Zaten daar al de hacking-devices ingeplant..? (klik voor bron/info)

In de Washington Post was op 23 juni 2019 een artikel te lezen, waarvan de strekking was, dat het ‘Amerikaanse hackers’ waren, die het gelukt was om Iraanse luchtafweersystemen te hacken. (HIER) Maar de website van de Post, heeft het bericht echter aangepast, zoals je kunt zien. De vet-gemaakte inleiding van het bericht meldt: ‘Dit artikel is bijgewerkt om de beschrijving van doelwitten van de Amerikaanse cyberaanvallen op Iran te corrigeren. Het ging om een computerdatabase, die werd gebruikt om aanvallen op olietankers te plannen, niet computersystemen om raket- en raketlanceringen te controleren.

Wellicht al bekend bij je? Alle valse-vlag-aanslagen worden voorzien van een alibi.. Het zijn zg. ‘oefeningen’ die een evt. verklaring kunnen zijn, voor de voorbereidingen van de daadwerkelijke aanslag. Deze oefeningen worden ‘IN YOUR FACE’ uitgevoerd, ten teken van ‘niets te verbergen hebben’ en het (extra) misleiden van de speurenden, waarheidszoekers. (Klik en kijk eens naar het verhaal van deze bizarre kerel, inzake de London bombings van 07-07-2005)

Waarom heeft de Washington Post dit bericht aangepast..?
Deze aanpassing van het artikel is begrijpelijk én noodzakelijk, omdat uit het originele bericht de werkelijke kern zou kunnen worden afgeleid. Namelijk dat de VS de potentie heeft, of zou hebben verkregen, het Iraanse luchtafweersysteem over te nemen. Hetzelfde systeem dat de Oekraïense Boeing-vlucht PS752 op 8 januari zou hebben neergeschoten. Met, zo begrijpen we inmiddels, niet één, maar 2 raketten..!?
En je weet het, dat valse-vlag-aanslagen ALTIJD gepaard gaan, met oefeningen. Zoals je hiernaast ook op de illustratie kunt lezen. (klik ook eens op de illustratie voor één van de meest grove ‘oefeningen’-verklaringen, de 07-07-2005-aanslagen in Londen) Is dat de reden dat de Amerikaanse F-35 gevechtsvliegtuigen opdoken boven de gebied van de aanslagen..? Dat Lavrov wat dát betreft, gewoon bij de ‘andere kant’ van de aanval begint..?
Ook Israël betrokken, als cyber-expert-hacking-spionage-club..?
Maar het bericht over de potentie van de VS om de Iraanse luchtafweer te kraken, komt niet alléén van de Washington Post; het is de Times of Israël, die vorig jaar juni berichtte (HIER), dat bronnen binnen de Amerikaanse geheime dienst zouden hebben gemeld, dat hacken van dergelijke luchtafweersystemen mogelijk is geworden. Vooral doordat deze computersystemen inmiddels ook via netwerken (en dus ook internet) verbonden zijn. Hierdoor, doordat deze netwerkverbinding werden gebruikt, werd ook het hacken van buitenaf mogelijk. Een militaire expert meldt hierover:
“Een luchtafweersysteem vereist dat de radarinstallatie, de controle- en commandocentra en de grond-lucht-raketsites, allemaal onderling verbonden zijn. Deze onderdelen van het systeem, zijn verbonden door intranetnetwerken, die op enig moment toch moeten worden verbonden met een soort/stuk van het internet. 
In het verleden was er geen manier om verbinding te maken met een wapensysteem, maar tegenwoordig zijn de meest commerciële computerbesturingssystemen gewoon kwetsbaar geworden voor aanvallen. En ook als ‘alles’ is en wordt gedaan om ze ondoordringbaar te maken. Zoals we elders zien met hacking-praktijken, is niets ondoordringbaar.”
Iran beschuldigt de VS (en Israël) van deze aanval..
Niet gehoord waarschijnlijk, op RTL of/en NOS? De beschuldigingen van Iran, van afgelopen donderdag, dat de VS-geheime dienst (al dan niet met behulp van de Israëlische Mossad, verantwoordelijk is voor een hack van het luchtafweersysteem.. (HIER) Enja, spreken we over CIA en MOSSAD, dan zijn deze natuurlijk tot alles in staat, wanneer het aan komt om een perfect-georganiseerde valse-vlag-aanval te organiseren en uit te voeren..! Al deze aanslagen hebben vooral gemeen, dat de werkelijke daders zich kunnen schuilhouden achter het publieke ongeloof van de ware toedracht van de aanslag(en). Het is precies zoals Mark Twain het verwoordde in zijn beroemde quote:


Geen opmerkingen: