donderdag 11 juli 2024

Nederlanders zijn even erg als de Joden die het Israelisch fascisme steunen


Ik hoop, ik bid, dat de Spaanse voetbalploeg van Engeland zal winnen, want in tegenstelling tot de laffe, onverschillige Nederlanders staan de Spaanse fans achter Palestina. Ik bedoel, men dient wel heel erg onsportief te zijn om Israel te steunen nu het zelfbenoemde Joodse volk een genocide uitvoert tegen de Palestijnse bevolking, met vrouwen en kinderen voorop. De Nederlanders zijn 'onheroïsch' zoals Johan Huizinga al een eeuw geleden het formuleerde. Nederlanders zijn collaborateurs, altijd uit op geld, de enige waarde die ze kennen. Het is zo'n laf volk dat het nu een extreem rechtse regering aan de macht heeft geholpen, die Israel steunt. De Nederlanders zijn even grote schooiers als de Joden die in Israel een fascistisch regime steunen. De Spanjaarden daarentegen, en de Schotten steunen de Palestijnen, die door Joodse terroristen worden afgeslacht.



2 opmerkingen:

Rene Westermann zei

U schrijft:

Nederlanders zijn collaborateurs, altijd uit op geld, de enige waarde die ze kennen. Het is zo'n laf volk dat het nu een extreem rechtse regering aan de macht heeft geholpen, die Israël steunt. De Nederlanders zijn even grote schooiers als de Joden die in Israël een fascistisch regime steunen.

Ik ben blij dat er iemand is, behalve prof. Dr. J. Huizinga, die formuleerde dat Nederlanders onheroisch zijn, nu eindelijk de lafheid en onverschilligheid van de Nederlanders aan de kaak stelt. Ik heb hier aan toe te voegen:

Oh, Nederland, Jan Cremer (1967)

Zie:

https://www.youtube.com/watch?v=JwkF2CrLI7k

Rene Westermann zei

Het VK moet zeker verliezen van Spanje:

Om maar te zwijgen van zionisten knuffelaar Keir Starmer.

Zie:

https://stanvanhoucke.blogspot.com/search?q=Starmer

Israeli torture chambers aren’t new. They are what provoked the violence of Oct 7

  Israeli torture chambers aren’t new. They are what provoked the violence of Oct 7 7 September 2024 If you can’t see the causal link betwee...