zondag 5 mei 2024

Flinke kater door vele lege plekken op de Dam tijdens Dodenherdenking

 Het Parool, Amsterdam's locale sufferdje dat altijd fout is geweest na de Tweede Wereldoorlog, tegen de communisten die tijdens 40-45 aan de goede kant stonden, tegen Provo die zich tegen het regentendom verzette, tegen de kraakbeweging die opkwam voor de woningzoekenden, tegen de islam... Welnu, deze krant die decennialang blind achter de Israelische terreur stond, publiceerde gisteravond 1 minuut voordat de dodenherdenking begon het volgende bericht:

19:59, Gisteren

VVD-raadslid Kune Burgers waarschuwt voor oprukkend antisemitisme

Bij de Sloterplas, waar normaliter 600 tot 700 mensen aanwezig zijn, zijn er nu zo’n 200. Namens het presidium van de gemeenteraad sprak VVD-raadslid Kune Burgers. Hij bracht de collaboratie in herinnering en waarschuwde voor het oprukkende antisemitisme, ook in Amsterdam.


Tjonge, jonge Kune, dat nu juist jij over collaboratie spreekt, op het moment dat de VVD-D'66 regering collaboreert met Zionistische nazi's. 



Hello #IDF how many Palestinians have you killed ? #GazaGenocide‌ by Israelis who proudly admit to slaughtering civilians. ‘No child is innocent’ what more do you want ?
0:07 / 0:40

https://twitter.com/SemiticRia/status/1786726048266097106


  1. Korte reactie burgemeester Halsema

    "De burgemeester kijkt terug op een waardige herdenking, voor overlevenden, nabestaanden en alle andere aanwezigen," aldus een woordvoerder van burgemeester Femke Halsema.


    Flinke kater door vele lege plekken op de Dam tijdens Dodenherdenking: ’Te gênant voor woorden’



Geen opmerkingen:

Look All You Western Feminists How Zionists Mistreat Palestinian Women

  https://x.com/Kahlissee/status/1791776073522266544 Khalissee @Kahlissee This was in 2022. Look at How Israeli Forces treat Palestinian w...