woensdag 26 juli 2023

"VIROLOGEN BEDREVEN POLITIEK ONDER HET MOM VAN WETENSCHAP"

 Covid-gate: Koopmans en Fouchier betrokken bij cover-up

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik lees niets meer over die COVID flauwekul , en ben niet van plan mij ooit voor een kunstmatig gefrabriceerd virus te laten vaccineren. Dat eet ik wel wat meer pindakaas en teentjes knoflook.
Het was binnen enkele maanden al bekend , bij monde van Luc Montagnier , dat het virus een synthetisch karakter had. Alles wat daarna nog kwam over de oorsprong was oninteressant. Alleen voor mensen van boven de 70 was het het overwegen waard , om het risico te nemen met Big Pharma in zee te gaan. En echt zwakke mensen jonger dan dat. Persoonlijke mening , ik wil nooit meer met die flauwekul door een overheid lastig gevallen worden.
Die protofascistische Romeootjes zien we misschien ooit weer als er dienstplichtigen opgetrommeld moeten worden , of bij een andere maatschappelijke gehoorzaamheidstraining. Dat was Nederland op zijn smalst , goed om jezelf na 70 jaar er nog eens aan te herinneren , dat je ook dat soort medemensen hebt.

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...