zondag 3 oktober 2021

Morgen Wereld Dieren Dag

 

Het is bijna Werelddierendag, maar niet voor de moederhonden en hun pups uit de puppyfabrieken.


Daarom lanceren wij morgen de landelijke campagne ‘Kwijt’, tegen de uitbuiting van duizenden Oost-Europese puppy’s en hun moederhonden voor de lucratieve puppyhandel in Nederland. Ons doel? Nederland broodfokvrij in 5 jaar!
 
Met onze nieuwe campagne ‘Kwijt’ maken we mensen bewust van het verborgen leed achter die schattige kleine puppy’s op Marktplaats. We vragen mensen ook om ons te steunen, want alleen dankzij donaties kunnen wij onze dagelijkse strijd tegen foute handelaren en corrupte dierenartsen blijven voeren. Mede dankzij de steun van dierenvrienden zijn er 2 corrupte dierenartsen op non-actief gesteld, en zoals afgelopen dinsdag te zien was in het programma Opgelicht?! zijn we een proces gestart tegen een Belgische malafide dierenarts, die talloze voor Nederland bestemde doodzieke puppy's gezond verklaarde.
 
Onze nieuwe campagne bestaat uit vermist (kwijt) posters, die we on- en offline gaan verspreiden. Met deze vermist posters trekken we de aandacht van dierenliefhebbers. Op de posters brengen we de echte, confronterende boodschap aan het licht, namelijk dat we jaarlijks honderden pups kwijtraken omdat zij sterven aan de gevolgen van de foute puppyhandel. (Zie onderstaand voorbeeld.)



Deel onze campagne!

Als dierenvriend kun je ons helpen door de Kwijt poster morgen te delen op sociale media en ons in je bericht te taggen met #Kwijt. Via deze link vind je uitingen die je op Instagram en/of Facebook Feed kan plaatsen en eventueel banners voor je website. Het werkt als volgt:

1. Maak een keuze uit een van de feeds met verschillende pups erop.

2. Bij de feed upload je het gewenste beeld met de volgende caption:

Jaarlijks sterven honderden pups aan de gevolgen van foute puppyhandel. Deze pups worden niet of nauwelijks ingeënt tegen dodelijke ziektes. Om te voorkomen dat nóg meer baasjes hun pup kwijtraken, strijd ik samen met House of Animals tegen deze verschrikkelijke puppyhandel.
 
Kijk hoe jij kan helpen op houseofanimals.nl/kwijt


3. Plaats de hashtag: #Kwijt

Als alternatief kan je ook 1 van de 4 posters printen en voor het raam ophangen. Maak vervolgens een selfie van jou met de poster, plaats het op Instagram en/of Facebook en tag ons in je bericht met de hashtag #Kwijt.
 
Met jouw hulp laten we zien dat wij in Nederland de massale uitbuiting van honden niet meer tolereren.
 
Alvast heel erg bedankt voor je steun en namens ons hele team wens ik je alvast een fijne Dierendag!

Karen Soeters

Founder
House of Animals



Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...