zondag 11 oktober 2020

Bol.Com Verbant Boek over Corona

 

Bol verbant boek van Robin de Ruiter

Het boek Coronacrisis is door Bol verwijderd uit het boekenaanbod. Dit is gebeurd na een aanvaring tussen RTL Z en de schrijver van het verbannen boek. Academy of Happiness, dat al jaren alle boeken van De Ruiter verkoopt, gaat gewoon door met de verkoop.

Robin de Ruiter

Volgens de uitgever van het boek Coronacrisis weigerde Robin de Ruiter informatie te verstrekken aan een journalist van RTL Z  over de verkoop van zijn boeken.
Hierop werd de journalist kwaad en nam vervolgens contact op met Bol.com. Dezelfde dag werd het boek verwijderd.

Volgens Robin speelt onder andere RTL Z  een belangrijke rol in het hele censureren-gebeuren.

Zie website van RTL Z nieuws. Zij schrijven op hun website over De Ruiter: “In ‘Coronacrisis: het einde van ons individueel zelfbeschikkingsrecht is nabij’ trekt hij de ernst van het coronavirus in twijfel. De Ruiter suggereert dat het virus de opmaat is naar de vestiging van een nieuwe wereldorde, onder leiding van een leider waaraan de hele wereld is onderworpen.”

Dat is dus de reden van het verwijderen van het boek: het in twijfel trekken van de ernst van het coronavirus.

Iets in twijfel trekken mag in Nederland dus niet meer, reageert Robin.

Robin de Ruiter had dit al verwacht. Hij zegt dat dit ook in andere Europese landen gebeurt.

“Dit is pas het begin. We leven al heel lang niet meer in een democratie. Nu wordt het eindelijk voor iedereen duidelijk.”

Hij voorspelt:”De verkoop van de boeken zal alleen nog maar meer toenemen.”

Coronacrisis

In het boek raadt De Ruiter mensen af het te lezen als zij geloven dat wij in deze bijzondere situatie zijn terecht gekomen door de coronapandemie. “Want, zegt de schrijver, Iedereen met een gezond verstand weet dat een lockdown bij voorbaat een volslagen sociale en economische ontwrichting teweeg zal brengen.”

De eerste druk van dit boek verscheen in 2009. Daarin voorspelde De Ruiter niet alleen een wereldwijde lockdown, maar hij legde ook uit waarom die moet plaatsvinden. Naar aanleiding van de coronapandemie pakt de auteur nu de draad weer op waar hij de eerste uitgave mee eindigde. Toen waarschuwde hij al voor technologische werelddictatuur, de zogenaamde Nieuwe Wereld Orde.

De Ruiter stelt de meest prangende vraag van de coronaperiode. Door de gevolgen van de lockdown sterven meer mensen dan aan het coronavirus.

Hoe komt het dat onze regeringsleiders de gigantische gevolgen van de door hun ingevoerde lockdown niet voorzien hebben? Zijn ze werkelijk zo dom?

De lezer kan er in ieder geval van uitgaan dat de coronamaatregelen zeker niet door onze politieke leiders zijn bedacht. Net als met de meeste belangrijke beslissingen voeren de politici gewoon uit wat hun opgedragen wordt!

Het is buitengewoon merkwaardig dat men wereldwijd een lockdown ingevoerd heeft. Des te meer omdat het sterftecijfer van mensen die gestorven zijn aan COVID-19 ver onder de norm ligt van de jaarlijkse normale griepsterfte.

De Ruiter geeft aan in zijn boek dat we in de allerlaatste fase zitten van het project dat uiteindelijk zal leiden tot het einde van onze vrijheid.

Na de verbazingwekkende gebeurtenissen van vandaag, moeten we voorbereid zijn op nog veel grotere veranderingen die binnenkort diep in ons leven zullen ingrijpen.

Dit boek geeft de lezers de mogelijkheid te doorzien wat er achter de schermen van de wereldpolitiek gebeurt en daarin patronen te herkennen. “Zodat, stelt De Ruiter, men kan gaan handelen, iets dat in deze tijd broodnodig is”

Boek

 

 

Rob Vellekoop, 10 oktober 2020

https://www.dlmplus.nl/2020/10/10/bol-verbant-boek-van-robin-de-ruiter/





2 opmerkingen:

Mvk zei

Hier de documenten bij elkaar, het patent van Gommers op een IC ventilatiesysteem en zijn verklaring geen belangenverstrengeling te hebben https://patents.justia.com/inventor/govinda-nallappa-rajan en https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2020/09/Belangenverklaring%20Gommers%20scan%2026-02-2020.pdf

Mvk zei

In coronatijd zijn de vijftig rijkste mensen op aarde weer een stukje rijker geworden ten opzichte van de groep armen https://www.zerohedge.com/personal-finance/50-richest-americans-now-worth-more-poorest-165-million

Let the pictures hit you.

  Lord Bebo @MyLordBebo BE QUIET AND WATCH. Let the pictures hit you. This is a smashed Ukrainian position, now under Russian control. Po...