woensdag 21 augustus 2019

Watch Out For The Brainwash Festival


Ik kreeg net een uitnodiging voor het Brainwash Festival.

Wie schetst mijn verbazing 

toen ik de naam

van Peter Pomerantsev zag 

met deze tekst:


De Russische journalist Peter Pomerantsev neemt je mee in de duistere wereld van desinformatie en fake news. Wat zetten we op het spel als we op Facebook en Instagram onszelf blootgeven? Wat is ‘waarheid’ in een data-gestuurde wereld? En zal Trump de volgende verkiezingen weer winnen met hulp van Poetin’s trollenleger? Pomerantsev is veelgeprezen non-fictieauteur en schrijft voor o.a. de London Review of Books, Financial Times, Wall Street Journal, Foreign Policy, Newsweek en Atlantic Monthly.

Rechtse liberalen in de VS zijn helemaal weg van deze Peter P.  Zou er bij de organisatoren van de hersenspoeling geen lichtje zijn opgegaan toen ze lazen dat Peter Pomerantsev voor de Financial Times en de Wall Street Journal schrijft en voor Foreign Policy en Newsweek, alle pleitbezorgers van de  neoliberale elite in het Westen die een systeem hebben gecreëerd dat het mogelijk heeft gemaakt dat op dit moment 26 individuen op aarde evenveel bezitten als de helft van de hele mensheid tezamen. Ik vrees dat het Brainwash Festival inderdaad een Brainwash Festival is. 


Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...