vrijdag 21 juni 2013

Porter Stansberry

The End of Barack Obama?

A wealthy Maryland journalist (who's neither a Democrat or Republican) has exposed a scandal brewing within the current Administration.

He says it could ruin Obama's entire Presidency... and would also result in some of the most dramatic changes to ordinary American life in more than 50 years.
http://pro.stansberryresearch.com/1304PWAUP2YR/PPSIP620/

http://en.wikipedia.org/wiki/Porter_Stansberry

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik neem aan dat je de film hebt uitgezien en hier slechts vermeld als voorbeeld van onze mondiale gekte, zo niet ziekte.

Een uithoek van de financiële wereld legt hier op halfhippe toon zeer breedsprakig uit hoe gretig, gulzig en egoïstisch de westerse wereld de afgelopen decennia is geweest.

Omdat dit nu onhoudbaar is geworden, roept de 'documentaire' op om samen met u, uitverkorene, de financiële wereld te slimsluw af te zijn.

Laten we zeggen: als iedereen een geweer koopt, gaan u en ik veel meer verdienen met kogels.

Geraffineerd doseert de 'documentaire' steeds Vier Gouden Tip als klifhangertjes tussendoor... om uiteindelijk slechts het adres te vermelden waar u beter even 'onze gratis brochure' kunt aanvragen… 'want anders weet iedereen het'.

Ton

Anoniem zei

Beste Ton,

Je commentaar is terecht. Het goede van de docu is wel dat duidelijk wordt gemaakt hoe de wereld uitgegleden is van een op product/arbeid gebaseerde maatschappij waar geld nog een hulpmiddel was naar het kapitalisme en uiteindelijk het financiers kapitalisme waar geld verdienen met geld voorop staat en wat uiteindelijk niet te handhaven is. En ook nog diefstal is. De Nederlandse economen durven zelfs deze trivialiteiten nauwelijks aan te raken.

Groeten, Ben

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...