maandag 21 september 2009

Empire of Illusions

Ik ben terug. Een van de boeken die ik deze zomer gelezen heb is Empire of Illusion van de befaamde Amerikaanse publicist Chris Hedges. Ik adviseer u met klem dit boek te lezen. Het is een even genadeloze als onthullende analyse van ons systeem. Een absolute aanrader. U kunt later niet zeggen dat u het niet geweten heeft.

6 opmerkingen:

Sonja zei

Ha Stan, ik hoop dat je het naar je zin hebt gehad deze zomer. Ik ben drie weken geleden definitief gestopt met roken, na 37 jaar (en een pauze van anderhalf jaar) zwaar paffen. Ik heb het dus niet zo naar mijn zin.

Ik lees Chris Hedges regelmatig. Voor mij een van DE journalisten.

stan zei

sonja
hou je taai. ik ben in 2004 gestopt van de ene op de andere dag nadat ik met hartritme stoornissen op de intensive care-afdeling belandde. ik verlang nog steeds af en toe naar een sigaret, het gaat nooit over, maar daar staat tegenover dat ik me lichamelijk beter voel. bovendien kost het handenvol geld. succes.
stan

Anoniem zei

Dank voor de boek tip Stan en welkom terug.

VII

stan zei

empire of illusion gaat werkelijk tot de kern. veel leesplezier.
stan

Sam zei

welcome back

peter zei

Heee, Grote ! Blij je gezond en wel terug te lezen, we hebben je echt gemist, ik rook nog altijd een eind weg maar wel véél minder. Hombre,
de laatste keer dat ik Dylan zag liep ie nog met een luier.
Aju hasta la vista!
Peter van Duuren

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...