woensdag 31 oktober 2007

Oil 10



Toch vrij laat dat men in het Amerikaanse Congres aan het verstand van de president is gaan twijfelen. Maar ja, die lui zijn ook politici.
George W. Bush's mental health is doubtful

Democratic presidential candidate Dennis Kucinich doubted President George W. Bush's mental health after the comments he made about the prospect of a nuclear Iran precipitating World War III.
"I seriously believe we have to start asking questions about his mental health," Kucinich, an Ohio congressman, said in an interview with The Philadelphia Inquirer's editorial board on Tuesday. "There's something wrong. He does not seem to understand his words have real impact."
Kucinich, known for his liberal views, trails far behind the leading candidates in most Democratic polls. He was in Philadelphia for a debate at Drexel University.
Bush made the remarks at a news conference earlier this month.'


2 opmerkingen:

Anoniem zei

Sorry, maar dat hele geleuter over het verstand van Sjors Dubya is vermoeiend.

De lieden die het echt voor het zeggen hebben in de VS, en ik zou daar types als Cheney en Rumsfeld (wat spookt die nu ook al weer uit) onder rekenen, zijn slim genoeg om de aandacht van de dood en verderf die ze wereldwijd zaaien te laten afleiden door de stompzinnigheid van een oetlul als Bush.

Zodat we maar gaan denken dat hun misdaden niet opzettelijk (wat het geval is) maar ach, per ongeluk worden begaan. Oeps, Irak binnengevallen en geen "plan" voor na de overwinning! Foutje!
De afwezigheid van dat "plan" is echter het plan zelf.

Door "Peak Oil" zijn contracten niet meer genoeg, de olie moet fysiek worden bewaakt. Vandaar dat chaos in Irak en Afghanistan voor de lange termijn verzekerd moet zijn, zodat noch Toos Clinton, noch handsome Obama het leger ooit wegkrijgen uit die landen, zelfs als ze het zouden willen (als de democratie in de VS niet per decreet wordt afgeschaft door de noodtoestand uit te roepen, althans. Ik zie het nog wel gebeuren: de wettelijke basis voor een succesvolle effectieve staatsgreep is gelegd. Het steeds maar weer manipuleren van verkiezingen gaat ook vervelen, laten we maar zeggen).

Alle tijd die dus besteed wordt aan Bush' slechte humor, afwezigheid van elk historisch besef, en volmaakte schaamteloosheid, wordt niet besteed aan de ontmaskering van de grootste verzameling mafiosi die het Witte Huis, het Pentagon en het State Department ooit hebben gezien.

De boodschap van Bush met zijn gezwam over Iran en WO3 is louter bedoeld als "meme" ( http://en.wikipedia.org/wiki/Meme ) quote voor Fox en CNN, zodat mensen alvast gaan wennen aan het idee dat ook het platgooien van Iran helemaal niet zo absurd is als we altijd hadden gedacht.

Anoniem zei

http://www.afterdowningstreet.org/?q=node/28254
Dit past er ook wel een beetje bij.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...