woensdag 12 juni 2024

De Doortrapte Joodse Israel-Lobby in Nederland. A Must Read!

https://www.linkedin.com/feed/ 

De recente benoemingen in de Nederlandse #politiek geven steeds meer inzicht in de zorgwekkende #dynamiek binnen o.a. de #Partij voor de Vrijheid (PVV). Het is niet toevallig dat Geert #Wilders, de onbetwiste #leider van de PVV, de hoogste #baas van de AIVD, naar voren heeft geschoven als beoogd #premier. De opmerkelijke keuze voor Dick Schoof fungeert als een beschermende paraplu voor PVV-Kamerleden die eerder zelf in beeld waren bij de #AIVD. Dat zowel Geert Wilders als Gidi #Markuszower door de screening van de AIVD zijn gekomen, roept grote vraagtekens op. Het vooruitzicht dat Markuszower #vicepremier kan worden, doet donkere wolken samenpakken boven onze parlementaire #democratie.

De vraag dringt zich op: hoe kan het dat Gidi Markuszower, een #supremacist, minister wordt op het nieuw op te richten #departement  #Asiel en #Migratie.

Markuszower een uitgesproken #zionist, was een voormalig medewerker van #Likoed Nederland, en iemand die een #fatwa heeft uitgesproken tegen #joden die kritiek hebben op de mensonterende #bezettingspolitiek van de staat #Israël. Dit is dezelfde figuur waarvoor de AIVD zich zorgen maakte in een vertrouwelijke brief aan Geert Wilders, omdat Markuszower een mogelijk #integriteitsrisico vormde. In 2010 trok Wilders Markuszower nog terug van de #kieslijst na een signaal van de AIVD over vermeende contacten met buitenlandse #inlichtingendiensten, vermoedelijk de #Mossad. Ondanks deze zorgen kwam hij in 2017 weer op de lijst, want volgens Wilders waren deze meldingen 'geen beletsel' meer. 🤔

Stel je voor wat de reacties zouden zijn geweest als hij een #Marokkaan#Turk#Chinees of #Rus was geweest. De enige verklaring die ik kan vinden, en waar ik al jaren voor waarschuw, is dat de Israëlisering van de vrije Westerse samenleving een onmiskenbaar feit is. 

De AIVD bestempelde hem dus ooit als #integriteitsrisico. Toch kan hij nu minister worden. Hoe zit het met de screening van #kandidaten voor het #kabinet? Hij noemde het #ministerie van #Justitie 'verrot' en een 'maffiabende', maar kan nu de politieke baas worden van diezelfde #ambtenaren én mogelijke vicepremier. Markuszower vormt een #trendbreukmet het verleden van keurige #ministeriële benoemingen. Hij zou de eerste minister zijn die ooit is opgepakt met een #vuurwapen

Als #Kamerlid kwam hij regelmatig in het nieuws met zijn radicale uitspraken. Hij noemde #rechters 'slap', 'gestoord', 'onbetrouwbaar' en 'misdadig' vanwege hun vermeende lage #straffen en pleitte voor het afschaffen van het #tbs-systeem. Wilders bleef altijd vierkant achter hem staan, wat leidde tot Markuszowers opkomst binnen de PVV. Hij noemde het huidige #migratiebeleid een 'misdaad tegen het volk' en flirtte openlijk met de #extreemrechtse '#omvolkingstheorie'.

Het is cruciaal dat we als samenleving, gesteund door een kritische en onafhankelijke #journalistiek, waakzaam blijven. De toekomst van onze democratische #rechtsstaat en #parlementaire democratie hangt hiervan af.

Must watch.👇
Resterende tijd 4:05

Geen opmerkingen:

Run Ukrainians. Flee to Holland! Let the Rich Die

@MyLordBebo Western taxes pay the salaries of these butchers, who beat and force civilians into the army. Inhumane… Post vertalen 1:14 p.m...