dinsdag 26 maart 2024

Zioniste Lenny Kuhr Liegt erop Los: 'Babies in ovens zijn gegooid'

 https://twitter.com/feestbrood/status/1772387685082030381

Lenny Kuhr herhaalt hier de allang gedebunkde zionistische leugen over de baby's in ovens. Ze leert kennelijk niks en gaat gewoon door met haar pro-genocide propaganda. Hopelijk gaat haar volgende optreden ook verstoord worden, het is duidelijk nodig.
Geciteerd
Op1
@op1npo
Het concert van Lenny Kuhr in Waalwijk gisteren werd ruw verstoord door pro-Palestijnse activisten. In #Op1 reageert de zangeres. ‘’Ik was meer verbijsterd dan ik was geschrokken. Het ware hele nare en agressieve beschuldigingen.’’ #WNL
Zij is een tot het jodendom bekeerde bejaarde, en zoals bekend is de bekeerling altijd het meest fanatiek om te demonstreren dat ze er echt bijhoren.

1 opmerking:

Rene Westermann zei

Ik heb de uitspraken van Lenny Kuhr beluisterd. Hier lusten de honden geen brood van. Echter, ik vrees dat haar optreden[s] worden verstoord door infiltranten van de politie, zoals we tijdens de jaren van de covid hysterie hebben mogen meemaken, om de mensen die opkomen voor de rechten van de Palestijnen, in een kwaad daglicht te stellen. Lenny Kuhr is inderdaad 'de troubadour', maar dan van de gevestigde orde, die haar bekering tot het joodse geloof nog eens aandikt. Zij produceert gewoon kitsch. Je zou haar het beste kunnen vergeten, ware het niet dat haar schrijfsels in het n.i.w (Nieuw Israëlitisch weekblad, r.w.) niet uiteindelijk mensenlevens gaan kosten. Laat u niet intimideren.

Zie:

https://niw.nl/zwicht-niet-voor-de-druk/

Ik wil iedereen, die moedig voor de rechten van de Palestijnen opkomt, een hart onder de riem steken. Denk aan deze twee woorden:

Je maintiendrai

Pankaj Mishra: Misschien is Israël de toekomst van een failliete en uitgeputte wereld.

Dat het Duitse naziregime en zijn Europese collaborateurs zes miljoen Joden hadden vermoord, was na 1945 algemeen bekend. Maar jarenlang had...