zaterdag 18 juni 2022

Rutte: Nederland in Oorlog met Rusland

 OORLOG IN OEKRAÏNE

Rutte: ’Oorlog in Oekraïne is ook onze oorlog, daar moeten we het eens over worden’

DEN HAAG - De oorlog in Oekraïne is ook onze oorlog. Dat zei premier Mark Rutte vrijdag na de wekelijkse ministerraad. Volgens de minister-president moeten we het daar ’eens over worden’ en moet de Nederlandse bevolking bereid zijn de gevolgen daarvan -ook in de portemonnee- te dragen.

Premier Mark Rutte staat de pers te woord.

Premier Mark Rutte staat de pers te woord.

Rutte kreeg de vraag of we niet langzaam maar zeker steeds meer in een oorlog gerommeld worden die niet perse de onze is. „Die oorlog daar is de onze. Laten we het daar nou wel even met elkaar eens over worden”, aldus Rutte.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1937887430/rutte-oorlog-in-oekraine-is-ook-onze-oorlog-daar-moeten-we-het-eens-over-worden?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=seeding-telegraaf

Is dit een oorlogsverklaring? Dan is Rusland gerechtigd om zich te verdedigen door Nederland aan te vallen. Zou het politiek lichtgewicht Rutte dit beseffen?

Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...