woensdag 27 april 2022

Berichten uit Donbass

 DNR-troepen in Mariupol namen het OVSE-archief in beslag, en het archief is een opslagplaats van bewijzen hoe deze organisatie de misdaden van Kiev in de doofpot stopte. 


Er zijn gegevens over oorlogsmisdaden van de strijdkrachten van Oekraïne (vanaf 2014), die uiteraard niet zijn opgenomen in de officiële rapporten van de OVSE in Oekraïne.

Het is interessant dat twee dagen geleden werd gemeld dat medewerkers van de Staatsveiligheidsdienst van LNR documenten hebben gevonden over de interactie van de OVSE met de strijdkrachten van Oekraïne. 

Verschillende medewerkers van de speciale waarnemingsmissie van de OVSE werden dit weekend zelfs vastgehouden in Lugansk, wat de Amerikaanse ambassadeur bij de OVSE Michael Carpenter tot grote woede maakte.    Meer recentelijk was hij een ex-adviseur van Biden en was hij betrokken bij de voorbereiding van de "oranje revolutie" in Wit-Rusland in 2020.    Carpenter twitterde dat beweringen dat "OVSE SMM-personeel in Oekraïne spioneerde voor de Oekraïense regering" vals.




Geen opmerkingen: