maandag 14 december 2020

'2 Verplegenden in UK doodziek na Pfizer-vaccin..!'

 

2 Verplegenden in UK doodziek na Pfizer-vaccin..!



X

2 Verplegenden in UK 

doodziek na Pfizer-vaccin..!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Weer zo’n bericht dat in Nederland kennelijk angstvallig weg gehouden moet worden van ‘het grote publiek’..? Een stevig verhaal als we kijken naar de mogelijk implicaties ervan. Waar het over gaat? Ambtenaren van de Britse regering roepen op tot kalmte, nadat -naar nu is gebleken- verschillende gezondheidswerkers na het ontvangen van het Pfizer COVID-19-vaccin, een zg. ‘anafylactoïde reactie’ kregen. Ook Britse wetenschappers probeerden de publieke paniek over de Pfizer/BioNTech te breken na berichten dat twee NHS-medewerkers net na deze week geïmmuniseerd te zijn, aan een bijwerking leden.

Een anafylactoïde reactie ontstaat als een acute reactie op een antigeen, een molecuul dat in staat is die reactie van het afweersysteem op te wekken. Een heftige antigeen-antilichaamreactie, waarbij grote hoeveelheden histamine, kininen, etc worden vrijgemaakt in het lichaam. Hoewel een anafylactoïde reactie niet berust op een antigeen-antilichaamreactie, is deze niet van echte anafylaxie te onderscheiden. De ernst van de reactie, toont zich vaak in niet meer dan enkele tientallen seconden. Toch komen ook na enkele uren nog, ernstige reacties voor, maar de meest dodelijk aflopende reacties, beginnen binnen de 10 minuten.

De verschijnselen van deze reactie bestaan uit acute luchtwegspasmen, waarbij oedeem van de slijmvliezen van de luchtwegen optreedt. Een gegeneraliseerde dunne bloedvat-dilatatie met veel vochtverlies uit de bloedbaan naar de weefsels en een acute verstoring van de vasomotorische regulatie met tachycardie hypotensie, en soms bewustzijnsverlies. Daarnaast is er vaak direct sprake van braken en ook diepe psychische onrust

Het Corona-vaccin wordt momenteel in heel Engeland uitgerold, als onderdeel van het grootste massavaccinatieprogramma ooit in de Britse geschiedenis. Binnen 24 uur nadat de eerste vaccinatie waren toegediend, vertelde de Britse medicijntoezichthouder plotseling, dat iedereen met een ernstige allergie voor medicijnen of voedsel om weg te blijven van het vaccin..

Het aantal mensen dat daarmee van vaccinatie wordt uitgesloten is onbekend; bekend is wel dat zeven miljoen mensen in Groot Brittannië last van allergieën hebben, in die ernstige mate, dat zij medische zorg nodig hebben, volgens cijfers van de NHS, the National Health Service. En ca. 250.000 Britten moeten te allen tijde, een zg. ‘EpiPen’ bij zich dragen, teneinde een allergische reactie in geval van nood te pareren.

Beide niet met naam genoemde gezondheidswerkers, hadden een onmiddellijke behandeling nodig, maar het bleek volgens officiële berichten, dat zij zich ‘goed herstelden’.. Zij leden aan de genoemde anafylactoïde reactie, als gevolg van het vaccin. Maar ondanks deze twee heftige allergiegevallen, blijft de Britse regering tussen 5.000 en 7.000 mensen per dag inenten met een totaal van 800.000 Pfizer-vaccindoses; miljoenen meer zijn onderweg. Gisteren gaf het MHRA, het ‘Medicines and Healthcare products Regulatory Agency’, het instituut dat in het UK, de goedkeuring voor het gebruik van het vaccin met een adembenemende snelheid toestond – uit voorzorg, advies aan alle 50 NHS-trusts.

Geruststellende woorden van medici, overheid en… pharma-producenten
Deze instanties zijn te vergelijken met GGD-Nederland en zij vaccineren nu feitelijk de bevolking. Het advies dat ze ontvingen van de MHRA, bestaat eruit dat iedereen, die een geschiedenis van ‘significante allergische reacties’ op medicijnen of voedsel heeft, het vaccin niet zou moeten ontvangen. Echter, Britse wetenschappers roepen op tot kalmte als publieke angst voor de vermeende gevaren van het nieuwe vaccin – waarvan wordt gezegd dat het een 95 procent werkzaamheid tegen infectie – dreigen te ontsporen de NHS massa-inenting programma in de laatste fase van de pandemie.

Professor Graham Ogg van de Universiteit van Oxford drong aan op kalmte, zeggende:

“Het zal belangrijk zijn om nu te begrijpen de specifieke aard van de reacties en de achtergrond medische geschiedenis van de getroffen personen, zodat eventuele risico’s van reacties nauwer kunnen worden gedefinieerd. Het personeel is altijd voorbereid op de mogelijkheid van reacties en zal, zoals bij alle medicijnen, rapporten blijven indienen van eventuele verdere episodes. In de tussentijd zijn redelijke voorzorgsmaatregelen geadviseerd door de MHRA.”

In de Amerikaanse vaccinatiestudie uitgevoerd door Pfizer, hadden 137 van de ongeveer 19.000 mensen die het vaccin kregen één of meer van deze reacties.
Maar 111 die het placebo kregen hadden ook allergische reacties. Reacties op de prik kunnen zijn: temperatuur, misselijkheid, zwelling van de arm, of in ernstige gevallen, zich over het algemeen onwel voelen met gezwollen lymfeklieren. Een Pfizer-woordvoerder zei:

We zijn geadviseerd door MHRA van twee gele-kaart-rapporten,  die kunnen worden geassocieerd met een allergische reactie als gevolg van toediening van het COVID-19 BNT162b2-vaccin. Als voorzorgsmaatregel, heeft MHRA tijdelijke begeleiding aan NHS uitgegeven terwijl het een onderzoek leidt om elk geval en zijn oorzaken volledig te begrijpen. Pfizer en BioNTech ondersteunen de MHRA in het onderzoek naar de klachten.
In de centrale fase 3 van de klinische studie werd dit vaccin over het algemeen goed verdragen zonder ernstige veiligheidsproblemen die door het onafhankelijke Comité voor Gegevenscontrole werden gemeld. De studie heeft tot nu toe meer dan 44.000 deelnemers ingeschreven, waarvan meer dan 42.000 een tweede vaccinatie hebben gekregen.”

De allergie schrik kwam uren nadat de Britse drugsregulator de veiligheidsvrees voor het Pfizer/BioNTech coronavirusvaccin verwierp nadat een rapport onthulde dat vier mensen in een proef in de VS het zg. ‘Bell’s palsy’ kregen (HIER). De voorwaarde, die gewoonlijk tijdelijk is, veroorzaakt spieren aan één kant van het gezicht om wegens zenuwen te dalen die niet behoorlijk werken. Vier gevallen van het werden gevonden in een groep van 21.720 mensen die het Pfizer-vaccin hadden in een proef in de VS, vergeleken met geen enkele onder 21.728 mensen die een placebo-vaccin kregen. Maar dit percentage is niet anders dan hoe vaak het zou moeten gebeuren in een willekeurige populatie, zegt het bedrijf.

We zullen zien, hoe het e.e.a. zich verder ontwikkeld, maar dat velen hun hart vasthouden voor de gevolgen van ‘haastige spoed is zelden goed’, is meer dan duidelijk. Wij vinden het weglaten van deze nieuwsberichten een zéér kwalijke zaak van de kant van de reguliere Nederlandse media, die in die zin steeds meer een spreekbuis, danwel verlengstuk lijken te zijn geworden van de Nederlandse Powers-that-Be..

* * *

Prominente infectioloog over Pfizer-vaccin: 

‘Nog nooit zo’n groot aantal 

bijwerkingen gezien’

x

professor dr. Eric Caumes

Naast dit bericht komt een aanvullend statement van de prominente Franse infectioloog Eric Caumes in het nieuws. (HIER) Deze man is ernstig geschrokken van het aantal bijwerkingen dat het Pfizer-coronavaccin veroorzaakt. Dit vaccin is, als alles goed gaat, vanaf begin januari in Nederland beschikbaar. Het hoofd van de afdeling epidemiologie van het ziekenhuis Pitie-Salpetriere in Parijs zei over dit vaccin“Ik heb nog nooit zo’n groot aantal bijwerkingen gezien.”

Toen Caumes zich verdiepte in de onderzoeksgegevens, die door de megalomane farmaceut Pfizer openbaar zijn gemaakt, was hij zéér verbaasd en begon zich zorgen te maken.

“Er is mogelijk een probleem met het Pfizer-vaccin, het percentage dat bijwerkingen kreeg, is uitzonderlijk hoog. Er treden meer bijwerkingen op bij jonge mensen dan bij ouderen, en na de tweede dosis zelfs meer dan na de eerste.”

In de onderzochte rapporten die Pfizer openbaarde, worden veel bijwerkingen gemeld. In een interview met de Franse krant Le Parisien. is de infectieloog heel duidelijk:

“15,8% van de mensen tussen 18-55 jaar, kreeg koorts, binnen zeven dagen na de tweede injectie. En 45% van hen moest medicijnen slikken tegen deze koorts of koortspijn. 55% Van de mensen kreeg last van hoofdpijn en 62% had last van vermoeidheid,”

Volgens de professor is het cruciaal dat we niet het eerste de beste coronavaccin nemen dat op de markt komt. En daarbij gewoon op de koop toenemen dat het onbetrouwbaar is. Hij adviseert vooral jonge mensen en mensen zonder onderliggende aandoeningen, te wachten met een eventuele gewenste vaccinatie. Volgens hem, gaat hij dit vaccin van Pfizer/BioNTech niet nemen. Want naar zijn mening is de kans op bijwerkingen te groot en de ernst ervan, té heftig!

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/2-verplegenden-in-uk-doodziek-na-pfizer-vaccin/

Geen opmerkingen:

Israeli Mayor Caught Lying By Sky News