woensdag 17 april 2019

Het zwarte gat van 9/11


George van Houts: ‘Het zwarte gat en 911-zwaartekracht’


George Bush tijdens zijn -voor velen misselijkmakende- propaganda rondom de oorlog in Irak. ‘Mission Accomplished”..?? De afronding van een ‘valse-vlag-operatie’, die de propaganda-machine op volle toeren liet draaien. Hoewel Irak NIETS met 911 te maken had, flikte Bush/Cheney het om meer dan 3500 Amerikaanse dode soldaten op te offeren en 600.000 burgerslachtoffers te maken. Over zwarte-gaten gesproken..!

x

x

George van Houts..

‘Het zwarte gat en 911-zwaartekracht’

2019 © George van Houts | deze versie WantToKnow.nl/be
x
Het bestaan van het atoom was 100 jaar geleden ondenkbaar. Het Zwarte Gat was tot 10 april 2019 nog nooit gezien. Het bestaan ervan, eigenlijk ondenkbaar, alleen theoretisch aangetoond. Dat de zon en niet de aarde het middelpunt was in ons zonnestelsel: nog maar 500 jaar geleden: ondenkbaar. Copernicus kwam met dit ondenkbare idee rond 1500 en Galileï bewees het rond 1600. Toen stond er nog de kerkelijke doodstraf op dit denkbeeld..
Dat de mens zich massaal door de lucht zou gaan verplaatsen: 150 jaar geleden zouden de mensen je voor gek verklaren als je dit voorspelde. Dat er een onzichtbaar draadloos netwerk voor berichtenverkeer zou ontstaan waarbij je mededelingen binnen een seconde van de Noordpool naar de Zuidpool kon zenden, inclusief foto’s en video: het internet, was nog maar 60 geleden ondenkbaar. 
Met deze prachtige column: een hartstochtelijk pleidooi voor ongebreidelde zoektochten naar het ondenkbare: vrije wetenschap ondersteund Robbert Dijkgraaf misschien onbedoeld en ongewild, ook andere onderzoeken naar het ‘ondenkbare’: dat 9/11 anders zou kunnen zijn gegaan dan wat er in het 9/11 Commission Report staat opgetekend. Heel veel ontwikkelingen binnen de wetenschap ontstaan uit vermoedens, ‘gutfeeling’ en intuïtie. 
Mijn vermoeden, gutfeeling en intuïtie zeggen mij al heel erg lang, dat de officiële lezing van geen kant klopt. En niet alleen deze vage gevoelens, nee ook keiharde onmogelijkheden. De door Robbert Dijkgraaf aanbeden natuurwetten, worden zelfs met voeten getreden bij de drie symmétrische WTC I, II en IIV ‘instortingen door zwaartekracht’, na á-symetrische schades waarbij de onderliggende onaangetaste verdiepingen geen enkele weerstand hebben geboden. Geen enkele Jenga-toren valt recht naar beneden. Dóór zichzelf heen.. Waarbij 80% van de blokjes verstoft en niet wordt teruggevonden…!
Waarom worden mensen die hier onderzoek naar willen, doen verketterd en/of voor gek verklaard? Inderdaad: wij onderzoeken het ‘ondenkbare’ namelijk dat de drie instortingen ‘controlled demolitions’ zouden kunnen zijn geweest. Dat de daders anderen waren dan de 19 ‘kapers’ In de Wetenschap der Geschiedenis, die zoals je weet altijd door de winnaar wordt geschreven, zijn ontelbare leugens ooit ontmaskerd door onderzoekers die de winnaarsversie wantrouwden en moest de Historie dus herschreven worden. 
Waarom worden oprechte onderzoekers naar 9/11 tot geestelijk minvermogend verklaard? Waar is men bang voor?
George van Houts | © april 2019

1 opmerking:

Anoniem zei

Waarom pakt bellingcat dit dan niet op?

Liberals Support Zionist Genocide.Zionist War has Moved to the USA

  https://twitter.com/noorhopes/status/1785038226014585296 nooriihehe @noorhopes More arrests are being made in America.... Post vertalen 10...