zaterdag 30 maart 2019

Ko Colijn's Lintje, Met kusje van de PVDA



Ko krijgt van PVDA-minister een lintje en een kusje toe. Hij is nu Officier Orde van Oranje Nassau voor bewezen diensten aan Koning, Vaderland en de NAVO. 


Ko merkt nu op: 

Vreemd genoeg moeten juist de critici van Baudet zich verdedigen

aldus  NAVO-propagandist Ko Colijn, die als verfent netwerker ook nog eens de positie van gerespecteerde mainstream-opiniemaker heeft weten te verwerven. Ko is bij mij vooral bekend als de 'deskundige' die voorafgaand aan de de illegale en desastreuze Amerikaanse invasie in Irak, zich door de regering Bush liet wijsmaken dat het regime van  Saddam Hoessein de beschikking had over massavernietigingswapens waarmee Europa binnen een uur van de kaart geveegd kon worden. Deze aan misdadigheid grenzende onnozelheid, heeft niet geleid tot een deuk in zijn academisch gekwalificeerde imago. Integendeel, de gecorrumpeerde 'corporate press' in de polder constateerde onlangs met grote smart dat 'Juist nu we hem meer dan ooit nodig hebben, is Colijn vervroegd met het directeurschap van Clingendael gestopt.' Welnu deze Ko, schrijft met schuim op de mond, dat Thierry Baudet de onbeschaamdheid heeft om de 'publieke media' van ‘stuitende eenzijdigheid’ te beschuldigen. 

'Dit moet nu echt stoppen,' zegt het verkiezingsprogramma eind 2017. De aankondiging om de NPO (publieke omroep) te ‘saneren’ is onheilspellend. Het is bizar dat niemand zoveel luchtige aandacht heeft gekregen bij diezelfde omroep als juist Baudet. Op 4 december 2016 kreeg hij in Buitenhof vier minuten zendtijd om ononderbroken in acht punten zijn innige tevredenheid over de onverwachte verkiezingswinst van Donald Trump te verkondigen. Ik heb nog nooit zoveel onjuistheden in zo’n korte tijd over me uitgestort gezien en gehoord.

Dat dit laatste nu juist door Colijn beweerd moet worden, de man die de 'agressieoorlog' tegen het soevereine Irak rechtvaardigde, is tegelijk lachwekkend als weerzinwekkend. En dat terwijl hij opnieuw zichzelf een brevet van onvermogen geeft door te spreken van 'de onverwachte verkiezingswinst van Donald Trump.' Zoals Ko voorafgaand aan de uiterst gewelddadige Irak-invasie het verdomde zich te verdiepen in de werkelijke drijfveren van de Bush-regering om het Midden-Oosten in een chaos te storten, weigerde hij nu weer zich te verdiepen in de motieven van de Amerikanen om op Trump te stemmen. Hij had alleen maar naar YouTube hoeven over te schakelen om alleen al aan het verschil van opkomst te zien waarom de 'verkiezingswinst van Donald Trump' onvermijdelijk zou zijn. Zie bijvoorbeeld: https://www.youtube.com/watch?v=mXACQ9IT9Xk

Zo maakt de incrowd zichzelf van alles wijs. Het maffe is dat Ko Colijn tenminste een even grote narcist is als Thierry Baudet. 

There must be some way out of here,
said the joker to the thief.


Geen opmerkingen:

Antisemitisme? HAHA

  Abu Har al-Goudhadi @HarryVeenendaal · 32 m Geestig. Nauwelijks Kamerleden tijdens het #antisemitismedebat . Donderdag 16:00 uur. Vrijdag ...