zaterdag 24 juli 2010

Israel en de PVV

Ik kreeg dit fotootje gemaild. De fractiekamer van de PVV. Waarom emigreert deze fractie niet collectief naar Israel? Ze hebben kennelijk moeite met hun loyaliteit voor Nederland. De PVV wil dat burgers die een dubbele loyaliteit bezitten een keuze maken. Welnu vrienden, of uitwijken naar de schurkenstaat Israel of kiezen voor de Nederlandse cultuur. Er is geen tussenweg, of men steunt terreur of niet. Wordt de PVV gefinancierd door de joodse lobby dan wel de 'Joodse staat'?  Onderzoeken collega's van me. Uitgaande van de PVV-ideologie lijkt het erop dat we een vijfde colonne binnen onze poorten hebben.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Zeker weten, maar wat een tuig. Daar zijn we klaar mee.

anzi

Sjuul van Dissel zei

Nee daar is best wel over nagedacht hoor.
Het is omdat deze vlag helemaal fools proof is.
Je kan hem hangen zo je wil, het is altijd goed, voor het geval ze 'm zelf moeten hijsen.
Maar verder hoort ie uiteraard fools proof bij die Knesset van de schurkenstaat Israël thuis en niet bij onze Staten Generaal.

vrienden? uitwijken? De Palestijnen zitten echt niet op hun op hun land te wachten. Pas maar op Stan dat je daar in Amerika niet besmet raakt. Het heerst daar nogal.

Anoniem zei

Of ik ben naief of ik loop achter maar ik vind dit moeilijk te geloven. Ik zie de rol van de media w.b. kabinetsformatie, maar welke rol speelt de constante vloed van onderzoeken(jes)?. Het laatste nieuws het eerst op nu.nl
Kiezers zien gedoogsteun Wilders zitten
Uitgegeven: 25 juli 2010 11:11
Laatst gewijzigd: 25 juli 2010 11:47

DEN HAAG - Gedoogsteun van de PVV aan een minderheidskabinet van VVD/CDA vindt 63 procent van de Nederlanders een goed plan. Dat blijkt zondag uit een onderzoek van opiniepeiler Maurice de Hond.
© ANPOnder kiezers van zowel PVV, VVD als CDA ligt dat percentage zelfs boven de 80 procent.

Zaterdag stemde de CDA-fractie in met een informeel gesprek met VVD en PVV. Zo'n onderhoud zou het begin van een rechtse samenwerking in kunnen luiden.Bij zo'n samenwerking wordt niet alleen gekeken naar meerderheidsvarianten, maar ook naar minderheidskabinetten met gedoogsteun. CDA-leider Maxime Verhagen opperde zaterdag om in dat geval niet alleen te kijken naar een regering van VVD en CDA met steun van de PVV. ,,Je kan het ook omdraaien en kijken naar een regering van VVD/PVV met gedoogsteun van het CDA.''


CDA

Uit het onderzoek van De Hond blijkt dat de achterban van het CDA zich merendeels (60 procent) kan vinden in de beslissing om met VVD en PVV om tafel te gaan. Bij alle Nederlanders ligt dat percentage op 68.

De peiling van De Hond wordt via internet gehouden onder tenminste 2500 mensen, uit een steekproef onder ruim 40.000 personen die zich ooit voor zijn panel hebben aangemeld. De peildagen zijn vrijdag en zaterdag.


Paars-plus

Afgelopen week kwam er een einde aan de onderhandelingen over paars-plus (VVD, PvdA, D66 en GroenLinks). Van de ondervraagden vindt 38 procent dat jammer.

Binnenhofwatchers dachten dat na het stoppen van die besprekingen VVD-leider Mark Rutte het voortouw mocht gaan nemen in het formatieproces. Koningin Beatrix schoof echter minister van Staat en oud-premier Ruud Lubbers naar voren als informateur.

Die keuze vinden veel kiezers (63 procent) te billijken, maar 31 procent van de respondenten vindt wel dat de koningin teveel invloed heeft op het verloop van de kabinetsformatie.

anzi

Anoniem zei

Ik heb dit fotootje toevallig ook ergens zien langskomen, maar het is zeker niet de fractiekamer van de PVV.

stan zei

hoe weet u dat zo zeker?

AdR zei

Ja, hoezo zeker niet?
http://tweetphoto.com/32441739

Alsof het niet pas zes zeven weken gelden is dat er verkiezingen waren weet Maurice de Hond het alweer weken beter dan de kiezers.

A penny for my thoughts (o schande).

AdR zei

Het blijkt de fractiekamer van de PVV in Den Haag, meldt HP/De Tijd, niet direct een blad dat bekend staat om zijn afkeer van Geert en zijn bende.

Anoniem zei

Anoniem is in de war met de Israelische Rioolservice.

anzi

Anoniem zei

De PVV wil dat burgers die een dubbele loyaliteit bezitten een keuze maken...


Het gaat toch om de dubbele paspoorten? Voor de rest een nogal hoog blabla gehalte omdat ergens een vlag hangt wat men dan aan de PVV linkt.

Hoop geschreeuw, weinig wol.... het kon wel vanaf een minaret komen.

Anoniem zei

Domme drol.

anzi

Anoniem zei

Via het criminele Cidi

PVV: onderzoek banden tussen Iraanse Republikeinse Garde en Nederlandse bedrijfsleven
wo 30-06-2010 De ministers van Buitenlandse en van Economische Zaken moeten onderzoeken of het Nederlands bedrijfsleven financiele banden heeft met de Iraanse Republikeinse Garde, vinden PVV-leden Kortenoeven en Van Vliet. Volgens deze kamerleden is het Iraanse Revolutionaire Garde Korps (IRGC) een van de belangrijkste steunpilaren van het Iraanse regime en speelt het een cruciale rol in de bewapeningsprogramma's van deze dictatuur. Zij stelden hierover vragen aan beide ministers.
Zie de vragen onder de vouw.

Vragen van de leden Kortenoeven en Van Vliet (PVV) over de Iraanse nucleaire bewapeningsinspanning en over het aanpakken van een van de belangrijkste steunpilaren van het islamitische regime in Teheran: de Iraanse Revolutionaire Garde aan de ministers van Buitenlandse Zaken en van Economische Zaken.

1. Bent u bekend met het artikelen “CIA's Panetta: Iran has enough uranium for 2 bombs”?[1] en “Mullen: Iran to continue with nukes”[2]?

2. Deelt u onze mening, dat het misdadige islamitische regime in Teheran voortdurend toont dat het maling heeft aan de internationale rechtsorde in het algemeen en aan het regime van het non-proliferatieverdrag in het bijzonder? Zo neen, waarom niet?

3. Onderschrijft u de analyse, dat het Iraanse Revolutionaire Garde Korps (IRGC) onder andere een cruciale rol speelt in de Iraanse nucleaire programma’s en de Iraanse (niet-conventionele) bewapeningsprogramma’s?[3] Zo neen, waarom niet?

4. Deelt u onze mening, dat het IRGC, vanwege zijn controle op vrijwel alle onderdelen van de Iraanse staat en samenleving, moet worden getypeerd als een van de belangrijkste levenslijnen van het misdadige islamitische regime in Teheran? Zo neen, waarom niet?

5. Deelt u onze mening, dat economische sancties alléén het misdadige islamitische regime in Teheran niet zullen kunnen weerhouden van het ontwikkelen van kernwapens, maar dat daarvoor de levenslijnen van dat regime zullen moeten worden doorgesneden? Zo neen, waarom niet?

6. Op welke wijze heeft u uitvoering gegeven aan de motie Van der Staaij c.s. van 24 november 2009 inzake het bevorderen dat het IRGC op de Europese lijst met terroristische organisaties wordt geplaatst?

7. Bent u bereid een onderzoek te laten verrichten naar de banden tussen (onderdelen van) het IRGC en het Nederlandse bedrijfsleven? Zo neen, waarom niet?[1] CIA's Panetta: Iran has enough uranium for 2 bombs, Washingtonpost.com
[2] 'Strike on Iran would be destabilizing', Jpost.com
[3] Iran Revolutionary Guard Elusive Sanctions Target, Abcnews.go.com

anzi

Kemal zei

Wat boeit het wat voor vlag ze hijsen.
Dat Israel overal tussen zit weten we al jaaaaren, niets nieuws dus.
En Wilders en Israel ? Puur zakelijk en voor het geld.

Als Jackie Chan Wilders ging financieren hing daar een Kung-Fu foto.
Zo goedkoop is de mens nou eenmaal, en wedden dat ook jij een vlag hijst voor een paar miljoen aan injecties...

stan zei

dat laatste bewijst dat je niet weet wie ik ben. een cynicus, kemal, is iemand die overal de prijs van weet maar van niets de waarde.
stan

POLITICIANS? NO. MAD MEN!

  S.L. Kanthan @Kanthan2030 Western politicians are absolute clowns, but they have no self-awareness. “Iran’s actions are reckless!” Surpr...