maandag 26 juli 2010

De Joodse Lobby 3

Let op de joodse lobby gesteund door de christen fundamentalisten. In de VS zijn ze via de massamedia een campagne begonnen om een oorlog tegen Iran te beginnen of in elk geval de 'Joodse natie' de vrije hand te geven.

Zo ging het de vorige keer:



How to create an Angry American


http://www.youtube.com/watch?v=OgfzqulvhlQ&feature=related

5 opmerkingen:

Paul zei

How to create an angry jew

Iemand die prima afl van Panorama ,BRT, gisteren gezien .30000 tot 40000 buitenlandse joden worden jaarlijks naar Israël gehaald om ''voorlichting'' te krijgen.In het begin toont een joodse man uit Canada zich nog pacifist ,maar na grondige hersenspoeling lopen ze allemaal met het leger weg ,krijgen uniformen aan en krijgen militaire training incl. schieten.
Fascistoïde hersenspoeling waarbij anti-Arabische sentimenten erin gestampt worden.Ook moeten zij ''thuis''voor de joodse zaak strijden.Walgelijk.
Krijg op een of andere manier die video niet lopend.
http://video.canvas.be/panorama-laatste-aflevering

Anoniem zei

Ik heb er ook naar gekeken. een staaltje Hasbara. Walchelijk.
http://actua.canvas.be/panorama/archief/panorama-257-de-israel-ervaring/#respond

Corrie

Anoniem zei

Even een correctie.
Ik denk dat Hasbara niet het goede woord is, maar brainwashing. Ik vind het heel goed dat Panorama dit heeft laten zien.

Corrie

Sonja zei

Het is toch ook zo dat ze scholieren, voordat ze dus het leger inmoeten, even 'enthousiasmeren' voor het IDF met een 'schoolreisje' naar Auschwitz?
http://www.youtube.com/watch?v=pJo7LhSPJaY

Anoniem zei

Gisteren Jan Marijnissen in Zomergasten VPRO. Heb me wel een beetje verveelt maar de hoofdfilm was goed. Battle of Algiers uit '54 geeft een perfecte weergave van hoe het nu niet anders is (How to create an angry Arabier) en wat er te doen staat. Wordt op uitzending gemist niet herhaalt. Google heeft hem wel in stukjes van 10 min. Doorklikken dus voor de hele film. Een beetje offtopic maar toch, het is echt een goeie film. http://www.dailymotion.com/video/x1g010_battle-of-algiers-1_politics (Frans Engels ondertiteld)

Sjuul.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...