vrijdag 3 oktober 2008

Ewout Irrgang van de SP 9


Ewout, ik heb nog een vraag aan jou als volksvertegenwoordiger: waar komt die 4 miljard euro vandaan die jij en andere volksvertegenwoordigers aan Fortis besteedden? De begroting was rond, tot op de laatste cent, waardoor er geen geld meer overbleef voor andere zaken. Dus daar kan het niet vandaan komen. Of gaat er in de toekomst weer bezuinigd worden op onderwijs, gezondheidszorg, de zorg voor de zwakkeren? Het geld moet immers ergers vandaan komen. Of laat de Nederlandse staat nu extra geld drukken? Maar dat leidt tot meer inflatie. Of gaat de Nederlandse staat op de kapitaalmarkt geld lenen? Maar dat bevordert weer de handel in lucht, die we hebben zien ontploffen waardoor Fortis nu juist met 4 miljard overeind moet worden gehouden? Maar dan is er sprake van uitstel van executie. Vertel ons kiezers, waar die 4 miljard belastinggeld vandaan komt! Als socialistische volksvertegenwoordiger moet dat kunnen. Ik zal jouw ongetwijfeld spoedige antwoord op mijn website afdrukken. En dat kost je geen cent. Dat is pas echte democratie en persvrijheid, nietwaar?

1 opmerking:

Anoniem zei

Mensen zijn we wakker !!!??

Nu bijna in 2009 "Het Communisme met miljoenen Stalin doden;De Theocratie met ......Fascisme met...Het Socialisme ??? ja in de jaren 30 kon je er misschien nog in geloven maar mijn opa zou zich rotschrikken als hij even uit het graf kon kijken. En nu Ook het Kapitalisme!! Ja DAT IS NIEUW!!

maar alleen al de laatste eeuw met zijn meer dan 100 miljoen oorlogsdoden? kunt u ze zien liggen?? toen die dienstweigeraar iemand die wel nadacht in bijv wo 1
werdt doodgeschoten en zijn vrouw moest zich laten misbruiken om in leven te blijven omdat zij ook door de oorlog ophitsende "geestelijken"als minderwaardig bekeken niet voor een uitkering in aanmerking kwam!en om maar niet van hun kinderen te spreken.ja het is echt gebeurt.

en nu bedrog en diefstal en het verzwijgen door bankiers en politici!!! maar ze zullen wel weer een verhaal hebben het topje van de ijsberg om "af te leiden".

Stan ik bewonder jou stijdlust maar denk aan je hart.

Chris Hedges: Worshipping the Electronic Image

Worshipping the Electronic Image Mr. Fish / Truthdig Donald Trump, like much of the American public, is entranced by electronic images...