dinsdag 29 mei 2018

So Called Proof of Bellingcat Comes from Ukrainian Secret Service

'Deze Rus is verantwoordelijk voor neerhalen MH17'

Volgens onderzoeksplatform Bellingcat was deze hooggeplaatste militair direct betrokken bij de ramp met MH17.

Russen boos om Nederlands MH17-ultimatum: 'We laten niet met ons sollen'

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft geklaagd dat het niet past dat Nederland en Australië ultimatums stellen over de crash van vlucht MH17.
Lavrov beklemtoonde volgens Russische media dat zijn land niet betrokken is geweest bij het neerhalen van de vlucht en dat Rusland niet met zich laat sollen.

Rusland werkt niet mee aan onderzoek

Nederland en Australië stellen dat Rusland niet heeft meegewerkt met het onderzoek naar de oorzaak van de ramp in 2014 toen boven het oosten van Oekraïne een Maleisische Boeing 777 werd neergehaald. Daarbij kwamen alle 298 inzittenden het leven, onder wie 196 mensen met de Nederlandse en 38 met de Australische nationaliteit.
Nederland zal in de Veiligheidsraad opnieuw 'de medewerking eisen van Rusland'. Minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok is vandaag in New York om de VN-Veiligheidsraad toe te spreken.

Rusland formeel aansprakelijk gesteld

Blok zal onder meer toelichten waarom Nederland en Australië vorige week besloten om Rusland formeel aansprakelijk te stellen voor de ramp.

'Deze Rus is verantwoordelijk voor neerhalen MH17'

Geen opmerkingen:

De Holocaust Is Geen Rechtvaardiging meer Voor Joodse Nazi's

Eitan Bronstein, bezig de geschiedenis van straten, wijken en steden terug te geven aan Palestijnen en daarmee aan de Joden in Israël. . Zev...