dinsdag 15 mei 2018

Wat het CIDI van de NAZI'S Heeft Geleerd. 2Anoniem heeft een nieuwe reactie op je post "Wat het CIDI van de NAZI'S Heeft Geleerd." achtergelaten: 

Dit helpt ook enorm om de verwarring te vergroten; de NOS schrijft:'In Nederland houden Joden en Palestijnen de situatie nauwlettend in de gaten.' Punt is dan natuurlijk dat er plenty joden zijn in Nederland die het niet eens zijn met het CIDI, niet eens met de zionisten, die zelfs in Nederland actief zijn bij het Palestina Komitee, Een ander Joods Geluid, Vrouwen In het Zwart, Gate 48, en/of verscheidene andere organisaties die zich het lot van de Palestijn (moslim, christen, jezidi, bedouïn, sameritaan en jood) aantrekken. Die beweren niet als SPREEKBUIS te dienen van de Nederlandse joden zoals het CIDI, een vereniging die Zionisme en herpopulatie via kolonisatie van 'het beloofde land' nastreeft. (Overigens flink, fanatiek gesteund door een grote groep niet joden die het zionisme aanhangen en het eerst met antisemitisme begint te roepen. 
De NOS zet de lezer op het verkeerde been, verspreid daarmee propaganda van een vereniging die niet haar hele achterban vertegenwoordigd. Ze wekt dan een verkeerde suggestie die de publieke opinie beïnvloedt. Bewust? Of een kwestie van journalisten die bang zijn voor anti-semiet uitgemaakt te worden? Wie en kritsch is, en nuance nastreeft krijgt van het CIDI met de holocaust. Begin niet met ze. https://twitter.com/BosgraafRuud/status/996403240152518658 Ook bij Amnesty Nederland snappen ze het nog niet helemaal (de kracht van de herhaling ook) maar dat wisten we. Over 'proportioneel' praten wanneer er moordpartijen georganiseerd worden met tot de tanden gewapende soldaten, ik zou dus sarcasme verwachten maar wie legt ze die woorden telkens in de mond en hoe kan dat bij een ervaren senior press officer? Misschien ligt het aan mij hoor, ik zou bijna gaan denken dat er een virus rond waart of het moet zo zijn dat Reporters Without Borders (verklaring op 7 april) een zionistische achtergrond heeft want ik beschouw de 'proportionele' terminologie als verraad tegenover neergeschoten journalisten die geen geweld gebruiken. Er is nog wel meer. Kan ik nou niet helder meer denken of had ik beter op moeten letten op school vroeger bij taal of zie ik iets over het hoofd? 


Geen opmerkingen:

A Must Read: The Zionist Plan for the Middle East

“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East The Infamous "Oded Yinon Plan". Introduction by Michel Chossudovsky ...