dinsdag 15 mei 2018

Wat het CIDI van de NAZI'S Heeft Geleerd.

De Israelische propaganda organisatie het CIDI meldt:

VS ambassade in Jeruzalem feestelijk geopend

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisShare on RedditEmail this to someonePrint this pageDeel dit
De Ambassade van de VS in Jeruzalem is gisteren, 14 Mei 2018, geopend in aanwezigheid van vele hooggeplaatste Israeliers en Amerikanen en vele internationale diplomaten. De opening is symbolisch; de ambassadeur zal er zijn kantoor naartoe verhuizen, maar de rest van de ambtenaren zullen voorlopig in Tel Aviv blijven, totdat het nieuwe ambassadegebouw zal worden opgeleverd. 70 jaar geleden op 14 mei is in Tel Aviv de onafhankelijkheidsverklaring van de Joodse staat ondertekend door Ben Gurion en 36 andere Joodse leiders.  
Het is verrassend hoe het CIDI telkens weer erin slaagt het Israelisch fascisme te vergoelijken of te verzwijgen. Van de Nazi's heeft het CIDI het belang van voortdurende propaganda geleerd.1 opmerking:

Anoniem zei

Dit helpt ook enorm om de verwarring te vergroten; de NOS schrijft:'In Nederland houden Joden en Palestijnen de situatie nauwlettend in de gaten.' Punt is dan natuurlijk dat er plenty joden zijn in Nederland die het niet eens zijn met het CIDI, niet eens met de zionisten, die zelfs in Nederland actief zijn bij het Palestina Komitee, Een ander Joods Geluid, Vrouwen In het Zwart, Gate 48, en/of verscheidene andere organisaties die zich het lot van de Palestijn (moslim, christen, jezidi, bedouïn, sameritaan en jood) aantrekken. Die beweren niet als SPREEKBUIS te dienen van de Nederlandse joden zoals het CIDI, een vereniging die Zionisme en herpopulatie via kolonisatie van 'het beloofde land' nastreeft. (Overigens flink, fanatiek gesteund door een grote groep niet joden die het zionisme aanhangen en het eerst met antisemitisme begint te roepen.
De NOS zet de lezer op het verkeerde been, verspreid daarmee propaganda van een vereniging die niet haar hele achterban vertegenwoordigd. Ze wekt dan een verkeerde suggestie die de publieke opinie beïnvloedt. Bewust? Of een kwestie van journalisten die bang zijn voor anti-semiet uitgemaakt te worden? Wie en kritsch is, en nuance nastreeft krijgt van het CIDI met de holocaust. Begin niet met ze. https://twitter.com/BosgraafRuud/status/996403240152518658 Ook bij Amnesty Nederland snappen ze het nog niet helemaal (de kracht van de herhaling ook) maar dat wisten we. Over 'proportioneel' praten wanneer er moordpartijen georganiseerd worden met tot de tanden gewapende soldaten, ik zou dus sarcasme verwachten maar wie legt ze die woorden telkens in de mond en hoe kan dat bij een ervaren senior press officer? Misschien ligt het aan mij hoor, ik zou bijna gaan denken dat er een virus rond waart of het moet zo zijn dat Reporters Without Borders (verklaring op 7 april) een zionistische achtergrond heeft want ik beschouw de 'proportionele' terminologie als verraad tegenover neergeschoten journalisten die geen geweld gebruiken. Er is nog wel meer. Kan ik nou niet helder meer denken of had ik beter op moeten letten op school vroeger bij taal of zie ik iets over het hoofd?

A Must Read: The Zionist Plan for the Middle East

“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East The Infamous "Oded Yinon Plan". Introduction by Michel Chossudovsky ...