woensdag 28 september 2016

'Gekochte Journalisten'

Boekpresentatie: ‘Gekochte journalisten’

Lisa Kuyp — Geplaatst op maandag 26 september 2016, 10:15
AGENDA maandag 3 oktober 2016, 13:00 - maandag 3 oktober 2016, 15:00 , Nieuwspoort, Den Haag
Uitgeverij de Blauwe Tijger presenteert op 3 oktober de Nederlandse uitgave van de bestseller ‘Gekochte journalisten‘ van Udo Ulfkotte. Daarnaast wordt ook de vertaalde versie van The Wikileaks files, ‘de Wikileaks documenten’, gepresenteerd.
In 2014 kwam het boek al uit in Duitsland, met als gevolg dalende bezoekersaantallen van Duitse media-websites. Ulfkotte toont aan dat Duitse media wordt omgekocht door allerlei schaduwinstellingen van de CIA en de Duitse Geheime Dienst (BND) om pro-Amerikaanse berichtgeving te doen.
‘De Wikileaks documenten’ bevestigen Ulfkotte’s bevindingen. Aan de hand van gelekte diplomatieke berichten toont dit boek aan hoe de VS geopolitiek toepast. 
Tijdens de boekpresentatie zullen journalisten Karel van Wolferen en Stan van Houcke praten over de Nederlandse berichtgeving van Amerikaanse buitenlandpolitiek en wereldpolitiek.
De boekpresentatie vindt plaats in de Nieuwspoort, Den Haag. Aanvang is vanaf 13:00, de presentatie zelf begint stipt om 13:30.
De boeken zijn ter plaatse verkrijgbaar, maar ook online:
Udo Ulfkotte - ‘Gekochte journalisten’
Wikileaks - ‘De Wikileaks documenten’


2 opmerkingen:

Bauke Jan Douma zei

Zet er een webcam op, en zet het resultaat even later online -- is dat mogelijk?
Ik kan er niet zijn, maar ben zelf wel benieuwd naar presentatie, discussie, en boek.

Blik zei

Daar ben ik óók voor! Laatst bekeek ik het filmpje van Stan in de Balie te Amsterdam en dan denk ik, Stan dat moet je vaker doen. Hopelijk ontstaat er een levendige discussie!

vriendelijke groeten