• All governments lie, but disaster lies in wait for countries whose officials smoke the same hashish they give out.

 • I.F. Stone

zaterdag 18 juni 2016

Lodewijk Asscher Schendt het Recht 4

Akkoord met Marokko
Na jaren onderhandelen zijn we het eens geworden over aanpassing van het sociale zekerheidsverdrag ui 1972: voor nieuwe uitkeringen wordt hoogte aangepast aan kosten levensonderhoud, bestaande gevallen worden ontzien. We blijven samenwerken bij bestrijding fraude en strijd tegen terreur. Dank aan iedereen die heeft geholpen dit lastige dossier tot goed einde te brengen, waaronder Ahmed Aboutaleb https://www.rijksoverheid.nl/…/akkoord-over-aanpassing-soci…

Het meten met twee maten. Joden in Israel worden door Lodewijk Asscher in strijd met de wet bevoordeeld, terwijl tegelijkertijd islamieten in Marokko worden benadeeld. En kijk eens wie hem vergezeld? Burgemeester Aboutaleb van de PVDA.


3 opmerkingen:

 1. Foto van twee ongure types. PvdA. De zelfgenoegzaamheid straalt eraf.
  Geen enkele boodschap aan recht en moraal. Fake en PR, mannetjes in
  de omgeving. Zo gaat de penoze over straat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Donner ziet er wel wat in. In een aantekening op een nota van zijn ambtenaren, schrijft hij op 18 september 2008: „Het is ook onverteerbaar dat vanwege de internationaalrechtelijke problematiek, mensen nu hun recht niet krijgen. Wetswijziging lokt alleen maar een groot debat uit. Kunnen we het niet provisorisch oplossen met een MoU. Als BZ daar nu aan mee zou werken.”

  Het is een opmerkelijke opstelling voor de man die eerder als minister van Justitie hoeder van de rechtstaat was, en tegenwoordig vicepresident is van de Raad van State – de hoogste bestuursrechter van Nederland, die moet controleren of de overheid zich aan de wet houdt.
  http://www.nrc.nl/nieuws/2016/06/17/wat-gaat-er-mis-als-we-gewoon-blijven-betalen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Corrupte Donner in brief aan Verhagen:"Mogelijk zijn er alternatieve CONSTRUCTIES denkbaar om een feitelijke handhaving van uitkeringen mogelijk te maken in die gebieden"...via de Nederlandse ambassade.......dan wijzigen we de gewoon wet .......
   https://static.nrc.nl/2016/israel/2008-11-24-blauwe-brief-donner-aan-verhagen-(vertrouwelijk).pdf

   Verwijderen