vrijdag 2 maart 2018

Volkskrant Propaganda


Vladimir Poetin
Vladimir Poetin © ANP

Poetin koerst af op wapenwedloop: 'Onze raketten kunnen aanvallen via Noordpool én Zuidpool'

Oorlogstaal in Poetins jaarlijkse speech aan het parlement

'Start de video alstublieft.' Op twee schermen achter president Poetin verschijnt een kruisraket op een besneeuwde lanceerinstallatie. De raket buldert de lucht in. Pijltjes op een globe tonen het bereik van het nucleaire wapen: de hele wereld. Poetin: 'Niemand wilde naar ons luisteren. Nu luistert u maar naar ons.'
Deze anti-Rusland hetze staat op internet. In de papieren uitgave staat:
Een nieuwe Wapenwedloop?
'Niemand wilde naar ons luisteren. Nu luistert u maar naar ons.' Met die woorden onthulde de Russische president Poetin donderdag een volledig nieuw arsenaal aan kernwapens. Het is zijn antwoord op de jarenlang wapenopbouw door het Westen.
Wat valt mij hier nu op? Allereerst dit: 'Poetin koerst af op wapenwedloop,' terwijl in de krant er nog een vraagteken staat. Sterker nog, hoe is 'een nieuwe wapenwedloop' mogelijk wanneer die 'wapenwedloop' volgens de Volkskrant zelf al  gaande was door 'de jarenlange wapenopbouw door het Westen?' Bovendien: waarom heeft de Volkskrant niet jaren geleden de lezers gewaarschuwd dat het Westen, sinds de ontbinding van het Warschau Pact, 'afkoerste op een wapenwedloop'? Anders gesteld: hoe kan Poetin op 'een wapenwedloop afkoersen' wanneer die wapenwedloop volgens de Volkskrant al 'jaren' geleden door het Westen werd begonnen?
Dit nu is een alledaags voorbeeld van de oorlogspropaganda van de corrupte mainstream media.  Deze propaganda kan uitlopen op een genocidaal armageddon. Desondanks gaan mijn mainstream collega's gewoon door. Stel uzelf de vraag waar deze misdadige houding vandaan komt.1 opmerking:

martinuddin zei

USA dr. Strangelove is inderdaad al een tijdje bezig. Pentagon keurt ontwikkel8ng en gebruik van 'beperkte' kernwapens goed, en is overal omheen de grenzen van de Russische Federatie met wapens aan het rammelen. Kunnen we Rutte aanklagen voor heulen met de vijand (USA)en het bijdragen aan oorlogsrethoriek!??

A Must Read: The Zionist Plan for the Middle East

“Greater Israel”: The Zionist Plan for the Middle East The Infamous "Oded Yinon Plan". Introduction by Michel Chossudovsky ...