• All governments lie, but disaster lies in wait for countries whose officials smoke the same hashish they give out.

  • I.F. Stone

dinsdag 11 april 2017

CIDI Propaganda voor Zionistische Terreur

Israel waarschuwt de VN voor humanitaire crisis in Gaza

Tweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Share on LinkedInDigg thisShare on RedditEmail this to someoneDeel dit
2005 Gaza Sderot AshkelonGeneraal Yoav Mordechai van het Israelische leger heeft een brief verstuurd naar de Verenigde Naties waarin hij zijn zorgen uit over het mogelijke ontstaan van een humanitaire crisis in Gaza. De crisis zou veroorzaakt worden door de slechte infrastructuur en beperkte toegang tot water en elektriciteit in de strook die door Hamas wordt bestuurd.
Volgens Mordechai wordt er door de Palestijnse overheid geen actie ondernomen om de situatie te verbeteren. Er wordt geschat dat 96 procent van het water in de Gazastrook ondrinkbaar is. Ook de elektriciteit in Gaza laat te wensen over, de bevolking zit regelmatig zonder. Een ontziltingsinstallatie opgebouwd door UNICEF in Khan Younis dit jaar om de watervoorziening te verbeteren en 75.000 bewoners per dag van water te voorzien wordt verstoord doordat Hamas niet voor de benodigde elektriciteitsvoorziening zorgt. Mordechai schreef:
Als de huidige situatie niet wordt opgelost in de komende dagen, is het mogelijk dat het genereren van elektriciteit zal stoppen en de bewoners van Gaza de implicaties hiervan zullen ondervinden.
Mordechai roept de internationale gemeenschap op om Hamas tot de orde te roepen om een humanitaire crisis te voorkomen.

De sociopate Hanna Luden, directeur van het zionistische CIDI.

1 opmerking:

  1. Zie ook voorcommentaar: http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2017/04/cidi-nieuws-in-gaza-dreigt-een.html#more

    Herman

    BeantwoordenVerwijderen