• All governments lie, but disaster lies in wait for countries whose officials smoke the same hashish they give out.

  • I.F. Stone

vrijdag 14 oktober 2016

Stop de Persen. Poldernieuws

Winfried Baijens presenteert NOS Journaal met valse wimpers
Presentator Winfried Baijens (38) is per 1 januari nieuwslezer bij het NOS Journaal. Om zijn ogen nóg meer te laten spreken, draagt hij sindskort nepwimpers. 
Winfried bracht het nieuwtje zelf naar buiten op zijn Instagrampagina.

Winfrieds' wimpers

Hij vertelde dat zijn presentatiecoach bij het Journaal na het zien van enkele recente uitzendingen wat opmerkelijks opviel aan zijn uiterlijk. Uiteindelijk wist ze wat er anders aan Winfried was: hij had zich een setje valse wimpers aan laten meten en daar schaamt Baijens zich echt niet voor: "Ja nou en?" was zijn reactie op Instagram. Ook zijn volgers konden zich er prima in vinden. Een van hen reageerde met de veelzeggende, rijmende tekst: "Een beetje gay is okey".

Afbeelding 

Winfried en Wilfried

Daarnaast kreeg Winfried op z'n post een compliment van NPO-collega en mede-Rotterdammer Wilfried de Jong. Hij merkte op dat zijn stadsgenoot uitstekend werk aflevert en dat 'ie vooral zijn Rotterdamse 'O' niet moet afleren. In een reactie daarop zei Baijens niet bewust te zijn die typische O te hebben tot hij hem er op wees. Daar haakte De Jong dan weer op in: "En anders gewoon de natte t achter de hand houden. Keep up the good work."


1 opmerking:

  1. Nee dan collegetour met Geert Mak gisteren dat was na de uitzending met Shimon Peres ook zeer ontluisterend. De grootvizier uit Jorwert raaskalde als nooit tevoren en alsof hij zijn tweede jeugd beleefde. Het zal wel door al die studenten in de zaal zijn gekomen (of een ontluikende seniliteit) dat hij gevraagd naar de duiding van zijn uitspraak dat het lijkt of we tegenwoordig "op de Titanic vertoeven" en of dat soms iets met kerwapens te maken had deed hij doodleuk of hij het niet hoorde of het was niet gespeeld en hij wordt steeds sulliger in het spelen van een rol, dat kan ook. De rol van de verpersoonlijking van de nationale vader of zo? De grootheidswaan lijkt dusdanig naar z'n bol gestegen dat er geen touw vast te knopen viel aand de gedebiteerde onsamenhangendheden. Wellicht heb je er geen zin meer in deze zielige vertoning te analyseren Stan, toch zou het een gemiste kans zijn. Of was zijn geest te zeer in beslag genomen door de Ameriokaanse verkiezingsoap die aanstuurt op de bevestiging van het slachtofferschap dat vrouwen nog steeds ten deel valt. Oh nee dat was bij Jeroen Pauw. Maar collegetour had al eerder Floortje Dessing wat eveneens getuigt van een vooruitziende blik, jammer dan Geer en Goor de vrouw is aan de beurt

    Abd now for something completely different. Ook hier moet je van houden: Deze nieuwe cd van Nils Pettar Molvaer begint met een nummer waarin ze hun bewondering voor Pink Floyd in muzikale termen niet onder stoelen of banken steken volgens mij en ik denk dat jij dat als kenner zult kunnen beamen. Umma Gumma en Atom Heart Mother, Meddle en meer albums dringen zich op als referenties. Sinds het epische 'Khmer' is deze trompetist in wisselende bezettingen nog steeds het beluisteren van de tegendraadse experimenten uit de bijna onmiskenbare Scandinavische (vroeger EMI) hoek meer dan waard imho. Nils Petter Molvaer - Buoyancy // Preview Ik heb nog geen spijt van aanschaf in elk geval. Enfin bij Concerto kun je hem in z'n geheel beluisteren.

    BeantwoordenVerwijderen