zondag 21 mei 2017

De Hoerigheid van Arnon Grunberg

De NRC Bericht:

Benieuwd hoe het is om een dag en nacht met Arnon Grunbergte zijn? Fans kropen 24 uur lang dicht tegen de schrijver aan. "Heeft er al iemand seks?"2 opmerkingen:

Anoniem zei

kosten "maar" €125 per persoon (wellicht zeer "aftrekbaar")
dan maal 40 keer....zijn ze zeer correct vergetten te vermelden bij NRC.

= €5000 voor een pygama party...blijkbaar ordinaire fantasy stimuleren kost veel geld tegenwoordig.

Willem Willem zei

Over onderstaande voetnoot van dhr Grunberg heb ik wel eens een vraag aan de Volkskrant gesteld, en later ook aan dhr Grunberg een vraag gesteld: of VK/ Grunberg kan toelichten wat het verschil is tussen 'twijfel' (van Hersh over dat Obama 'Twijfelde' aan het Ghouta: 'whose Sarin verhaal') en 'misleiding' (van Obama aan het Amerikaanse volk door te suggeren dat Syrië door de VS 'bevrijd' moest worden nadat Assad 'een rode lijn' gepasseerd had door 'zijn eigen bevolking te vergassen).

Zie http://www.volkskrant.nl/archief/assad~a3568094/

Nooit antwoord op gekregen van VK, waarna Willy van Damme zo vriendelijk was om mijn brieven onder een post van hem te hangen.

Zie comments onder https://willyvandamme.wordpress.com/2015/12/27/human-rights-watch-en-zahran-alloush/

En nu ik dat relaas een kleine 2 jaar later voor het eerst weer teruglees, vind ik het nog steeds opmerkelijk dat VK hier het zwijgen toe heeft gedaan, maar voel ik niet meer de drang om een antwoord van ofwel VK of dhr Grunberg te krijgen. Wat ik van dhr Grunberg's schrijven in de Volkskrant vind heb ik overigens nog wel gezegd tegen Grunberg's alter ego: Johannes van der Sluis, en daarna ging die krant op de schop wat tot op de dag van vandaag zo gebleven is.

Een illusie armer...

Maar ook een bevrijding om die propaganda verhaaltjes uit VK niet langer te hoeven aannemen als objectief nieuws. Of dat je van wachters als Grunberg afhankelijk bent om zelf nieuws te kunnen duiden.

John Pilger On Glabalization

Globalisation in Indonesia: Spoils of a Massacre report by John Pilger, Guardian Weekend 14 July 2001 " Like the majority of hu...