• All governments lie, but disaster lies in wait for countries whose officials smoke the same hashish they give out.

  • I.F. Stone

zaterdag 5 november 2016

Volkskrant Propaganda

De Volkskrant-berichtgeving: het verspreiden van propaganda:


`Grote bezorgdheid over cyberaanval'

De Amerikaanse overheid maakt zich ‘ernstig zorgen’ over cyberaanvallen op verkiezingsdag. Dat meldt CNN. Volgens de nieuwszender gaan veiligheidsdiensten er echter vanuit dat de verkiezingsuitslag niet zal lijden onder eventuele digitale aanvallen. 

Amerikaanse media zeggen dat er geen concrete waarschuwing is voor een cyberaanval op 8 november maar dat inlichtingenambtenaren bezorgd zijn dat hackers uit onder meer Rusland de verkiezingen willen beïnvloeden. Volgens CNN kan er een ‘informatie-operatie’ komen waarbij Russische hackers twijfel zaaien.
http://www.volkskrant.nl/4405985/?utm_source=VK+avond+20161105&utm_medium=email&utm_campaign='Grote%20bezorgdheid%20over%20cyberaanval%20op%20verkiezingsdag'%20&utm_userid=8e2978c-c971-d461-be04-40021281a60b 
Dus: 'geen concrete waarschuwing,' maar wel 'hackers uit onder meer Rusland,' en 'Grote bezorgdheid over cyberaanval.' De geheime diensten worden hier gepresenteerd als betrouwbare bron, dezelfde bron die, voorafgaand aan de illegale en desastreuze inval in Irak, vertelde dat Saddam Hoessein beschikte over massavernietigingswapens. En zo werkt de Volkskrant-redactie braaf mee aan het voorbereiden van een gewapend conflict met de Russische Federatie. Elke dag een shotje gif.2 opmerkingen:

  1. http://www.nucleardarkness.org/warconsequences/hundredfiftytonessmoke/ Er valt niets meer te cyberattacken als dit scenario realiteit wordt....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Volkskrant... een en al onzin,leugens........lees een willekeurig artikel en huiver....

    BeantwoordenVerwijderen