dinsdag 26 september 2023

Zelensky, de Joodse Sympathisant van een Oud SS-er.

De Joodse nazi-vriend Zelensky, groet een 98-jarige Oekraïense voormalige SS-er.


Zo, nu de voorzitter van het Canadese parlement is opgestapt omdat hij achteraf besefte dat een democraat een voormalige nazi geen 'held' moet noemen, blijven de volgende vragen over:

1. Waarom besefte  de corrupte joodse multimiljonair en leider van de Oekraine niet dat in een westerse democratie hij zijn 'fist in acknowledgment' voor een nazi niet moet opsteken?

2. Waarom beseft de Nederlandse minister van Defensie Ollongren niet dat Zelensky sympathiseert met Oekraiense nazi's?

3. Waarom veerde het voltallige Canadese parlement als één man op om een nazi toe te juichen, terwijl toch 45,400 Canadese militairen tijdens de Tweede Wereldoorlog sneuvelden? 

4. Waarom tracht de Volkskrant dit schandaal af te doen met deze kop:

Nazi-veteraan (98) kreeg per abuis staande ovatie in Canadees parlement.

Meer hierover de volgende keer. 




6 opmerkingen:

Anoniem zei

Als reactie op de vragen :


1) Zoals ik het begrijp uit een artikel in de Guardian , is het in het Canadese parlament zo geregeld , dat een uitgenodigde gast van een spreker , zoals dus de bewuste meneer Hunka , weliswaar op een lijst staat , maar dat die lijst niet vooraf gedeeld wordt . Die situatie maakt het dus mogelijk dat iemand als Hunka kan worden uitgenodigd , zonder dat een meneer de voorzitter Rota weet wie hij voor zich heeft. Als ook de rest van het parlament niet.

Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat er blijkbaar gebruik gemaakt is van deze situatie , en er mensen zijn die , door een nazi het parlement in te rollen en Zelensky daarbij voor de camera te laten fistpumpen , de moraal van de nazi's in Ukraïne met dit beeld willen sterken.
Rota wordt dan als zwart schaap gebruikt , en men rekent op de hypnotische leugenachtigheid van meneer Trudeau , die zoals vanouds met een irrationele omkering , de mensen voor een paar weken mentaal verdoofd achterlaat.
Het is sowieso de sport van lieden als Trudeau om een bijl aan de wortel te leggen aan iets wat hij van nature als bedreiging ziet van zijn positie , namelijk het gezond verstaand van zijn onderdanen.

2) ze beseft het wel , maar het interessert haar niet. Blijkbaar zijn er grotere belangen in het spel , samen te vatten onder de noemer Oekraïne liberaliseren en Rusland agiteren.

3) : zie 1)

4) het doel van dit voorval is morele steun aan de nazi's in Oekraïne te geven , en het risico dat Zelensky uit zijn uitvoerende macht gewipt wordt door ontevreden Oekraïense nazi's , die zich misschien uit ontevredenheid tegen Zelensky kunnen gaan keren. Het verbond tussen Zelensky en die nazi's is met de symbolische fistpump op het wereldtoneel verstevigd.
De Volkskrant stemt met deze gang van zaken openlijk stilzwijgend toe , en werkt dus mee , wat te verwachten was.

Anoniem zei

Wat betreft de 4 vragen :

1) Volgens het artikel in de Guardian , is het zo geregeld in het Oekraïens parlement , dat de gast van een spreker weliwaar op een lijst komt , maar dat die lijst niet gedeeld wordt met de voorzitter van het parlement , of het parlement zelf.
Dat schept dus de mogelijkheid dat iemand als de nazi Hunka , als toeschouwer op de tribune , het parlement binnengerold kan worden. Blijkbaar zijn er krachten binnen de Canadese leiding die van deze situatie gebruik hebben gemaakt.
Het doel van deze bewuste actie is om de moraal van de Oekraïense nazi's te sterken , aangezien zij grote verliezen hebben geleden, en er wellicht een serieus risico is , dat zij zich in de nabije toekomst tegen Zelensky gaan keren , wat de door de NAVO beoogde continuering van de oorlog niet ten goede komt.
Niets is dus doeltreffender dan op het wereldtoneel Zelensky naar een Oekraiense nazi te laten fistpumpen , om zo op krachtig symbolische wijze het verbond tussen Zelensky en de Oekraiense nazi's te verstevigen.
Meneer Rota wordt hierbij als zondebok aangewend , en het is aan Justin Trudeau wel toevertrouwd dat hij met zijn leugenachtig gezicht met een irrationele verklaring op de proppen komt , die de consumenten van dit schouwspel voor een week of twee twijfelend aan zichzelf verward achterlaat.
Het is sowieso de werkwijze van Trudeau , een man die zich , door zijn gevoerde agenda , bedreigd weet door het gezonde verstand van zijn onderdanen, maar al een aantal jaren met glasharde irrationele omkeringen vakkundig de bijl aan weet te leggen aan hun kritische vermogens.

2) zij beseft dit wel , maar maakt dit ondergeschikt aan andere belangen. Namelijk het inlijven van Oekraïne in het neoliberaal economisch model en de onvoorwaardelijke trouw aan de NAVO die daarvoor nodig is.

3) zij waren niet op de hoogte wie Hunka is , en dat dit mediagenieke schouwspel van te voren bedacht was

4) de Volkskrant doet het zelfde als Trudeau , namelijk de zaak bagatelliseren , nadat het symbolische doel bereikt is door Zelensky publiekelijk te laten fistpumpen.
De hoofdzaak van het voorval is niet dat het parlement fout zou hebben gezeten , maar dat de media gebruikt zijn de band tussen Zelensky en zijn nazi stoottroepen te verstevigen.


Anoniem zei

Sorry Stan , ik dacht dat mijn post mislukt was , en heb dus a l'improviste een 2de versie gestuurd die dus overbodig is.
Maakt niet uit , ik schep er genoegen in mij te oefenen in het formuleren van gedachten , als een soort van mentale training.

Anoniem zei

Omdat deze nieuwe kwestie mij verwarde , heb ik het Guardian artikel in eerste instantie fout geinterpreteerd.
De 2de kamervoorzitter in Canada het "Speaker of the House" .
Ik heb het artikel te snel gelezen , en veronderstelde dat er een mogelijkheid was in Canada , dat er "sprekers" in "da House" worden uitgenodigd , om hun visie op een zaak te geven, die dan tevens de mogelijkheid hebben om een "gast" (zoals Hunka) uit te nodigen.
Dit doet verder niets af aan het feit dat dit een door Trudeau en trawanten ingestoken georchestreerd toneelstuk was, met als doel de heer Zelensky een mediageniek moment te kunnen laten creëren , waardoor de loyaliteit van de nazi's in het thuisland voorlopig nog een tijdje gegarandeerd is, en de oorlog gecontinueerd. Hoe langer de oorlog , hoe meer schade, de VS vinden dat prima.
Maar de verliezen zijn groot en het zou vervelend worden als de nazi's zich uit onvrede tegen Zelensky gaan keren.
(Dit is uiteraard wel speculatie gehuld in krachtige bewoordingen).

Anoniem zei

De analyse van het voorval die Scott Ritter in een paar minuten geeft op is nog het meest verhelderend.
Hij beweert o.a. dat Trudeau en Zelensky de heer Hunka gewoon van tevoren ontmoet hebben.

Anoniem zei

Het bewijs dat Trudeau en Zelensky de heer Hunka vooraf ontmoet hebben, is geleverd door Theresa Hunka , die op haar Facebook pagina een foto heeft gepubliceerd van opa Hunka, die wacht op zijn ontmoeting met Trudeau en Zelensky.
Zij heeft die post later verwijderd , maar er is een screenshot van.

Enfin , Zelensky gaat dus terug naar Oekraïne , ontmoet daar binnenkort een leider van het nazi-onderdeel van zijn leger, bij wie hij dan weer wat extra credit heeft.

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...