woensdag 27 september 2023

Nieuwsuur Propaganda

 https://twitter.com/Nieuwsuur/status/1706763843400069629


Verslaggever vertelt over zijn onderzoek naar de aanslag op Nord Stream. "Als het Oekraïners zijn geweest, kan je niet automatisch vaststellen dat ook de Oekraïense politieke top het wist." #nordstream
191,3K
Weergaven


Let op deze waanzin: '
Als het Oekraïners zijn geweest, kan je niet automatisch vaststellen dat ook de Oekraïense politieke top het wist.'

Kortom, de verslaggever weet niet of het 'Oekrainers zijn geweest,' maar zelfs als zij de daders zouden zijn geweest dan nog 'kan je niet automatisch vaststellen dat ook de Oekraïense politieke top het wist.' Maar wat heeft zijn 'onderzoek' nu eigenlijk duidelijk gemaakt? Dit is namelijk propaganda. Kan Nieuwsuur geen serieuze journalisten inhuren? Waarom niet? Wil het programma dit niet? En zo ja, waarom niet?


1 opmerking:

Anoniem zei

Het is helaas voor mij, vanwege de psychische effecten die het bij mij teweeg brengt, niet mogelijk om langer dan 10 seconden naar het gezicht van Eelco te kijken. En de geleden 10 seconden blootstelling aan Eelco's straling , kunnen psychisch helaas alleen gecompenseerd worden door het volledig bekijken van Fellini's Casanova , en daar heb ik nu dus effe geen tijd voor.
Maar ik neem aan dat men gewoon nog vast houdt aan het kinderlijke verzinsel van het kleine bootje op de Baltische Baren.

Hoe zat het ook alweer?
Biden heeft gezegd dat hij Nordstream zou laten opblazen , indien Rusland Oekraïne zou binnenvallen. Dit was een "slip of the tongue" van een seniele oude man , waarvoor onze dank. Niet handig, maar wel zo duidelijk. Vervolgens heeft hij zich aan die afspraak gehouden.
De machtsverhoudingen liggen zo dat niemand binnen de NAVO zijn mond vooralsnog open doet, wat een teken is van de volledige subordinatie van EU aan VS, kennelijk ziet men vooral toekomstige voordelen in de NAVO.
Een beslissing om ooit wellicht wel te stoppen met de NAVO is zo ingrijpend , dat leiders hier geen enkele werkelijk democratisch gevormd beleid kunnen gebruiken. Op EU topniveau wil men in deze de publieke opinie dus volledig op afstand houden , in casu met een verhaaltje over een bootje dat dient als zoethoudertje.
Het NOS journaal staat dus geheel in dienst van het NAVO beleid , in dit geval is hun rol als mediator verworden tot hypnotiseur.
Hypnos is het Griekse woord voor slaap. Eelco vertelt dus een verhaaltje voor het slapen gaan.
Dus mensen : snaveltjes toe!

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...