woensdag 27 september 2023

Trudeau is never responsible


@OnlyRealJohanna

·

2 u

Trudeau is never responsible. Being responsible requires a sense of accountability, but he's learned the lessons of his Youth World Leader programme well: that no accountability means no responsibility, means complete freedom to dominate and rule.


Franz Schmid

@FranzSchmid70

·

1 u

Of course, Russia must be responsible, because in the West no one is ever responsible for anything. The West has long since passed this stage of development...

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat Youth World Leader Program , blijkt bedoeld als kweekvijver van politici die onvoorwaardelijk het neoliberale economisch model voorstaan. Juan Guaido , Zelensky, Jacinda Ardern.
Het laatste voorval in het Canadees parlament kan ik niet anders zien als ingestoken door Trudeau en geestverwanten.
Ik kan het niet anders zien, dan dat Zelensky met dit georchestreerde toneelstuk de mogelijkheid is geboden publiekelijk zijn zogenaamde nazisympathieën te belijden , om de kans te verkleinen dat de nazi's in zijn eigen land zich binnenkort tegen hem gaan keren.
Het maakt de pragmatische neoliberaal Zelensky echter totaal geen ruk uit wie bereid is zich op te offeren in de strijd.
Wat er dus gebeurd is dat het podium waar "het formele project van de vertegenwoordigende democratie" zich voltrekt in Canada , ondergeschikt wordt gemaakt aan het neoliberale project in de Oekraïne.
Zoals ook tijdens Covid "het formele project van de vertegenwoordigende democratie" ondergeschikt werd gemaakt aan een burgerlijke gehoorzaamheidstraining.
Het is dus een trend aan het worden biij de nieuwe Youth Worl Leaders , de democratische illusie wat minder onbekommerd te maken.
Het publiekelijk keihard liegen , een soort psychologisch geweld , is een bewuste strategie mensen door cognitieve dissonantie te verlammen , tam te maken. Doel is dat het electoraat er op een gegeven moment totaal geen morele problemen meer mee heeft , zich compleet te schikken naar de beleidslijnen van een neoliberale/neofeodale maatschappij.
Klinkt een beetje dramatisch misschien , maar als ik naar de 3 koppen van bovenstaande "Leaders" kijk , moet ik helaas tot deze slotsom komen.

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...