zaterdag 30 september 2023

Theresa Hunka blowing Trudeau's cover.

 


Go to canadaleft

Translate
 

The scandal has taken a new turn with Theresa Hunka blowing Trudeau's cover. Turns out that Trudeau personally met SS veteran Jaroslav Hunka, and knew exactly who his guest was.

r/canadaleft - The scandal has taken a new turn with Theresa Hunka blowing Trudeau's cover. Turns out that Trudeau personally met SS veteran Jaroslav Hunka, and knew exactly who his guest was.
138

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens mij is het niet onredelijk om Theresa Hunka hier in Nederland alvast te nomineren voor World Press Photo of the Year , in de categorie opkomend talent. En dat Ollongren haar dan de prijs uitreikt aan de Dam, misschien met wat saluutschoten.

Conclusie : Trudeau en zijn trawanten hebben bewust de "House of Commons" , oftewel de 2de kamer van Canada , tot het podium gebombardeerd waar Zelensky zijn verbond met het nazistische deel van zijn leger symbolisch mag bekrachtigen. Met de hele wereld die er naar kijkt.
Volledig georchestreerd tot een mediageniek moment , zodat de nazistische stoottroepen van Zelensky , die ongetwijfeld grote verliezen hebben geleden , zich niet tegen Zelensky gaan keren, en de neuzen op 1 kant blijven staan, namelijk naar buiten (Rusland) en niet , in frustratie, naar binnen (de executieve commandostructuur in Kiev).
Ik vraag me af of Canada zo'n beetje het enige NAVO-land is , waar je deze stunt zou hebben kunnen opvoeren.
Zijn er nog andere landen waar zo'n sterke historische band met Oekraïne is, vanwege een groep gedeporteerde nazi's na WW2?
Scott Ritter kent de geschiedenis goed van die deportaties , of beter evacuaties , van Oekraïne naar Canada.
Enfin , de moorddadige historie van de Oekraïense nazi's is dus van ondergeschikt belang , op het moment dat je een troep ultra-nationalistische vechtersbazen nodig hebt , die via de onderbuik aangestuurd kunnen worden.
Het enige voordeel van dit alles is dat als Rusland gewonnen heeft , er minder nazi's zijn.
Ik denk dat het per definitie zo is, dat vooral het meest nationalistisch geörienteerde deel van een bevolking bereid is voor zijn land te sterven.
Zelfs , zoals in dit geval, als de oorlog is ontstaan door de werking , van een aan het land exogeen, of "Westers" , neoliberaal streven naar expansie.
Het feit dat de nationalisten in Oekraïne ook nog eens stevig gedrenkt zijn in een naziverleden is een toeval. Hoewel nationalisme sowieso vaker een flinke snuif racisme of minderheden haat in zich draagt.
Er kleeft voor velen misschien ook wel iets "Vreemds Opwindends" aan het feit , dat het hier niet om brave nationalisten draait, maar om echte onversneden nazi's.
Ga ik eens over nadenken


Israel was booed off stage

  https://twitter.com/Terrence_STR/status/1788615204651364429 Nieuwe posts bekijken Gesprek General Strike  (Terrence Daniels) @Terrence_STR...