zondag 2 juni 2024

Minister Ollongren Verklaart de Russen de Oorlog

 


Nu minister Ollongren in opdracht van het Witte Huis verklaard heeft dat de wapens, die de Nederlandse regering stuurt aan de corrupte Zelensky-regering, ingezet kunnen worden tegen onder andere Russische burgers, loopt de Nederlandse bevolking de kans slachtoffer te worden van een Russische nucleaire aanval. In feite heeft Ollongren een oorlogsverklaring aan Moskou gegeven, zonder rekening te houden met de consequenties voor de Nederlandse bevolking. Heeft het parlement zich hierover uitgesproken? Weet iemand dit? Aangezien  de Russische beleidsbepalers gedreigd hebben nucleaire wapens in te zetten, zou men verwachten dat dit een brede maatschappelijke discussie in Nederland op gang zou brengen. Maar nee dus. 

Weet u waar uw dichtst bijzijnde schuilkelder is? Nee, natuurlijk niet, terwijl de Bescherming Bevolking toch elke eerste maandag van de maand oefent. Ik weet wel waar de schuilkelder van burgemeester Halsema gesitueerd is, zodat het gemeentebestuur gespaard wordt en naderhand  ontelbare lijken kan besturen. Succes allemaal. Jullie zijn allemaal even krankzinnig als de politici en bestuurders. Het enige voordeel is dat de meesten van u in één klap dood zullen zijn. De overlevenden hebben pech gehad, want die moeten een gruwelijke radioactieve dood doorstaan, met rottend vlees en gruwelijke pijnen. Maar de NAVO zal het overleven.  Halleluja, God zij met U allen. 





1 opmerking:

Anoniem zei

Ik zie het probleem voor mijzelf niet , ik ga iedere nacht in een prachtige zwarte , gothisch geornamenteerde , doodskist slapen.
Deze heb ik destijds met mijn voorzienende blik aan de binnenkant met een dunne plaat lood laten bekleden.
Voor het comfort is de kist verder van binnen prachtig bordeaux-rood gecapitonneerd , en voorzien van geruisloze air-conditioning die automatisch geactiveerd wordt als de kist zich sluit.
De kist staat in mijn altijd comfortable koele kelder met marmeren vloer en plafond , en eveneens met gothisch motieven opgetrokken mergel muren.
Voor au-pairs die op zoek zijn naar een tijdelijke slaapplaats in Amsterdam staat er overigens altijd een identiek uitgevoerde tweede kist in mijn kelder klaar.
Ik sta helaas niet op Airbnb.
Groeten , graaf Hendrikus von Knoblauch