zondag 25 februari 2024

De Lippen van de Senior Staatsman Rutte

 


Het Churchill-mondje van de senior staatsman. Theater van een narcist. Is het ook u opgevallen dat hij zijn bovenlip niet meer optrekt, ten teken van een spontane lach? Alles is onecht aan dit kind. Nederland is een ziek land, met een zieke bevolking dat deze charlatan hier meer dan een decennium regeringsleider kon spelen. Het heeft de Nederlandse belastingbetaler miljarden gekost en een oorlog met Rusland om Rutte zijn baantje in Brussel te verzekeren. Nu nog die andere narcist Kajsa Ollongren.






5 opmerkingen:

Anoniem zei

Oorlogshitser, NAVO-pion en landverrader Kutte, de failliete politicus zegt: "Oekraïne mag deze oorlog niet verlezen, we moeten zorgen dat Putin ten val komt." In de woorden van de filosoof Ad Verbrugge: "Zorg dat je tot een wapenstilstand komt. En een verdrag sluit."

Paul zei

Goed gezegd Stan!!! Zo mee eens!

Rene Westermann zei

Tja, de lippen en het witte voetje van Mark Rutte. De grote hielen van de machthebbers in de Verenigde Staten van Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Met een pot bietenstroop naar Israël. Let op de stroopsporen om de mond van B. Netanyahu. Meer dan een decennium leider van een zieke, ONVERSCHILLIGE, onbeholpen bevolking. Resultaat: Het eerste kwart van de 21e eeuw is bijna voorbij, tienduizenden mensenlevens verloren gegaan, honderdduizenden jaren die niet worden geleefd. Die andere narcist, K.K.O. (Kalasjnikov Kajsa Ollongren, RW), zij moet er nog bijkomen. Die krijgt ook wel ergens een fantastische baan aangeboden, maak u maar niet ongerust. Geen reden om rustig te gaan slapen, er valt nog genoeg te beleven met deze houwdegens. Blijft waakzaam.

Anoniem zei

Er zit een te grote dosis opportunisme in het karakter van die meneer om hem serieus te kunnen nemen.
Maar aangezien hij vooral een acteur in het toneelstuk democratie is , is ie sowieso als individu oninteressant.
Of zoiets.

Bauke Jan Douma zei

"Als apen hooge klimmen willen, dan siet men strax haer kale billen."

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...