maandag 11 december 2023

Femke Halsema 160.000 Euro

 

Femke Halsema van GroenLinks, één van de slechtste burgemeesters van Amsterdam ooit, krijgt een bruto jaarsalaris van ruim 160.000, en gratis huisvesting. 

https://www.manners.nl/salaris-burgemeester-femke-halsema-en-andere-burgemeesters/


Halsema Luister, in plaats van op 7 oktober 2023 onmiddellijk de Israëlische vlag te hijsen op het Amsterdamse stadhuis, had je er beter aan gedaan om je te informeren over het grote onrecht dat de Palestijnen al driekwart eeuw ondergaan onder de terreur van het extremistisch Joods Zionisme. Amsterdam heeft een bestuurder nodig en geen opportunistische politica als burgemeester. Luister eerst eens naar de Amerikaanse journalist en auteur Chris Hedges, 15 jaar lang buitenland correspondent van The New York Times in ondermeer het Midden Oosten:

Gesprek



1 opmerking:

Rene Westermann zei

Ik heb geen reactie van mevrouw Halsema gelezen. Verwacht er niet veel van. Zou zij Oost-Indisch doof zijn voor kritiek? Of zij reageert net als NRC Handelsblad: 'Mijn voorkeur gaat uit naar zaken die ik belangrijker vind.' M.a.w.: Onze lieve vrouwe F. Halsema staat er volstrekt onverschillig tegenover en gaat door met haar complete onzin. Zoals het op handen zijnde kerstfeest in Amsterdam organiseren. Hoe is het in 's vredesnaam mogelijk zo'n [kitsch] feest te vieren vanwege de een of andere verlosser die bijna 2024 jaar geleden in een stal te Betlehem ter wereld kwam? Ik zie niet in dat ik daar blij mee moet zijn, omdat in zijn naam worden er tot op de dag van vandaag nog vele mensen geëlimineerd. Alsjeblieft, laat haar ophouden.

Studenten eisen terugtrekken van alle fondsen uit Israëlische instellingen

  Studenten veroordelen politieoptreden, lichten eisen toe De groep betogende studenten van de UvA heeft een persbericht gedeeld waarin ze u...