woensdag 13 december 2023

De Dood Kent Vele Gezichten

Het zou helpen wanneer wij gewone belastingbetalende burgers oorlogsmisdadigers als Rutte en Ollongren op hun verantwoordelijkheid zouden kunnen aanspreken. Maar dat kan niet, omdat beiden psychopaten zijn die in een echte democratie voor de rechter zouden worden gesleept of in een psychiatrische kliniek zouden worden opgesloten. Omdat beiden profiteren van een totaal verziekte maatschappij, hebben zij niets te vrezen van het internationaal recht. Het enige dat men zou kunnen doen om hun misdaden te stoppen is het recht in eigen hand nemen, en beiden dooschieten. Maar dan zouden wij dezelfde monsters worden als zij zijn. Met andere woorden: wij kunnen alleen bidden dat hun moorzucht na verloop van tijd is uitgewoed. Wij kunnen ook gewoon zelfmoord plegen. En ander serieus alternatief is er niet. Want er zijn genoeg moordenaars onder ons. Kijk naar hun gezichten.



Kijk, kinderen, dit is jullie voorland. Fascisten die zich rot lachen, althans doen alsof. In werkelijkheid trekken zij alleen hun bovenlip op, tot een monsterlijke grimas overblijft.

 

 

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik denk dat economische overwegingen en machtsuitoefening op de eerste plaats komen , en een bepaalde autistische persoonlijkheid van bovengenoemden blind maakt voor de kosten uitgedrukt in menselijk leed , zoals daar zijn sterven door oorlog.
Grunberg noemde Rutte ooit een reptiel (of krokodil, daar wil ik vanaf zijn). Dat vond ik wel een rake typering. Er zijn sommige mensen die het gewoon heel "gail" vinden om als persoon helemaal één te worden , anders gezegd, samen te vallen met overkoepelende instituties. Daarom rotten dat soort mensen ook erg moeilijk op.