zaterdag 11 november 2023

De Gekte van Twitter


Naar aanleiding van het verwijzen op Twitter naar het geweld van de Joodse Schurkenstaat, kreeg ik dit bericht:

Tweet 1 van 1
Het schenden van onze regels voor het plaatsen van beeldmateriaal van nodeloos bloedvergieten.
Je mag geen beeldmateriaal plaatsen van seksueel geweld en/of aanranding. Blootstelling aan dergelijke content kan schadelijk zijn, vooral wanneer deze is geplaatst om te voorzien in de behoefte aan wreedheid of sadistisch genot.
stan van houcke
@stanvanhoucke1
stan van houcke: Kijk, Lodewijk Asscher, hoe jouw Joodse Heilstaat ... https://t.co/OZrN99fFnL https://t.co/ODWerSbaHd
Door te klikken op Verwijderen, verwijder je de content van je Tweet en van alle andere bewerkte versies van de Tweet, en zie je af van de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen deze schending. Let op: de oorspronkelijke content wordt vervangen door een mededeling waarin staat dat je Tweet niet langer beschikbaar is omdat deze de regels van Twitter heeft geschonden. Deze mededeling is 14 dagen te zien via een rechtstreekse URL en vanuit de tijdlijn van je profiel. Meer informatie.
Als je vindt dat je account ten onrechte is vergrendeld, kan je hier bezwaar tegen maken door hier contact op te nemen met ons ondersteuningsteam.

Met andere woorden: door 'zinloos geweld' te laten zien van een schurkenstaat, overtreed ik de regels, een catch 22 situatie. Bij Twitter zijn ze gek geworden. 

Geen opmerkingen:

This Is Hell!

  THIS IS HELL! Manufacturing Dissent Since 1996 SUBSCRIBE TO PODCAST New interviews throughout the week INTERVIEWS GUESTS ABOUT SUPPORT Col...