vrijdag 3 november 2023

Haben Wir Es Nicht Gewusst?

 


  • We kunnen later niet zeggen dat we dit niet allemaal hebben geweten.


  • Tijdens een ontmoeting met de Israëlische ambassadeur in Washington noemde Joe Biden in 1986 de Amerikaanse hulp aan Israël ‘the biggest bang for our buck.’


  • In hetzelfde jaar verklaarde Biden in de Senaat: ‘Er is geen verontschuldiging nodig. Geen enkele. Het is de beste investering van drie miljard dollar die we doen. Ware er geen Israël, dan zou de Verenigde Staten van Amerika een Israël moeten uitvinden om onze belangen in de regio te beschermen.’


  • Vergeleken bij Israel ‘verbleken NAVO landen als Griekenland en Turkije verbleken wat betreft de voordelen die de Verenigde Staten van Amerika ten goede komen.


  • De linkse vader des vaderland van Israel, David Ben-Goerion, schreef in 1937 in een brief aan zijn zoon Amos dat ‘een Joodse staat op slechts een deel van het land niet het einde is, maar het begin… omdat we daardoor onze kracht vergroten… De vestiging van een staat, al is het maar op een deel van het land, is de maximale versterking van onze kracht op dit moment en een krachtige impuls voor onze historische inspanningen om het hele land te bevrijden.


Dat wil zeggen; het volledig etnisch zuiveren Palestina. In 1938 zei Ben-Goerion tijdens een toerspraak: 


Laten wij de waarheid onder elkaar niet negeren... politiek gezien zijn wij de agressors en zij verdedigen zichzelf... Het land is van hen, omdat zij het bewonen, terwijl wij hierheen willen komen om ons te vestigen.


Na de stichting van de staat Israel, terwijl de etnische zuivering van Palestina nog in volle gang was, schreef Ben-Goerion op 18 juli 1948 in zijn dagboek:


We moeten er alles aan doen om ons te verzekeren dat zij (de Palestijnen) nooit meer terugkeren.


Als eerste premier van het land verklaarde hij:


Als ik een Arabische leider was, zou ik nooit een overeenkomst met Israël ondertekenen… wij hebben hun land ingenomen. Het is waar dat God het ons heeft beloofd, maar hoe zou dat hen kunnen interesseren? Onze God is niet de hunne. Er is antisemitisme geweest, de nazi's, Hitler, Auschwitz, maar was dat hun schuld? Ze zien maar één ding: wij zijn gekomen en wij hebben hun land gestolen. Waarom zouden ze dat accepteren?


In 2004 verklaarde Benny Morris, de bekendste Israëlische historicus, wiens geschiedschrijving, volgens eigen zeggen, ‘is gebaseerd op vele documenten, waarvan de meeste afkomstig zijn uit de archieven van de Israel Defense Forces,’ dat:


Wat het nieuwe materiaal laat zien, is dat er veel meer Israëlische bloedbaden hebben plaatsgevonden dan ik eerder had gedacht. Tot mijn verbazing waren er ook veel gevallen van verkrachting. In de maanden april-mei 1948 kregen eenheden van de Haganah (de linkse voorganger van de Israëlische strijdkrachten. svh) operationele orders waarin expliciet stond dat zij de dorpelingen moesten ontwortelen, verdrijven en de dorpen zelf moesten vernietigen.


Deze feiten zijn gebaseerd op vele documenten, de meeste daarvan afkomstig uit de archieven van de Israelische strijdkrachten.


In 2004 verklaarde de gezaghebbende Benny Morris: 'Ben-Gurion had gelijk... Zonder de ontworteling van de Palestijnen zou hier geen Joodse staat zijn ontstaan.’


onder bepaalde omstandigheden is het verdrijven geen oorlogsmisdaad… Je kunt geen omelet maken zonder eieren te breken. Je moet je handen vuil maken.


Ik ben van oordeel dat [Ben-Goerion] in 1948 een ernstige historische fout maakte. Hoewel hij het demografische vraagstuk begreep en de noodzaak van het vestigen van een Joodse straat zonder een grote Arabische minderheid, werd hij tijdens de oorlog bang. Op het laatst aarzelde hij… Ik weet dat dit de Arabieren en de ruim denkenden en de politiek correcte types verbijsterd. Maar mijn gevoel is dat deze plaats rustiger zou zijn en minder lijden zou kennen als de zaak eens en voor altijd opgelost was geweest… Als het eind van het liedje mistroostig blijkt te zijn voor de Joden dan zal dit zijn omdat Ben Goerion de verdrijving in 1948 niet voltooide. Omdat hij een groot en veranderlijke demografische reserve op de Westbank en Gaza en binnen Israël zelf achterliet. 


Dit is nu de kern van het probleem: de meerderheid van de zionistische Joden in Israel is voor een gojim-vrij ‘Lebensraum,’ een getto waar geen enkele Palestijn meer leeft. 


False Flag Operation. Volstrekt onmogelijk dat Israel van niets heeft geweten. 


False Flag Operation. Hamas door Israel vanaf 1987 gesteund. Verdeel en heers. 


Times of Israel: ‘Jarenlang hebben de verschillende regeringen onder leiding van Benjamin Netanyahu een beleid gevolgd die de macht verdeelde tussen de Gazastrook en de Westelijke Jordaanoever — waarbij president Mahmoud Abbas van de Palestijnse Autoriteit op de knieën werd gebracht terwijl hij stappen ondernam die de Hamas-terreurgroep steunden.


Het idee was om te voorkomen dat Abbas — of iemand anders in de regering van de Westelijke Jordaanoever van de Palestijnse Autoriteit – vooruitgang zou boeken in de richting van de oprichting van een Palestijnse staat.


Israël staat sinds 2018 toe dat koffers met miljoenen Qatarese contanten Gaza binnenkomen via zijn grensovergangen…


Hamas’ militaire leiders zijn corrupt en naar alle waarschijnlijkheid pionnen van de Mossad.


Haaretz van 9 oktober 2023 citeert Netanyahu: ‘Een ieder die de oprichting van een Palestijnse staat wil dwarsbomen, moet de versterking van Hamas steunen en geld overmaken naar Hamas,’ vertelde hij in maart 2019 op een bijeenkomst van de Knesset-leden van zijn Likud-partij. ‘Dit maakt deel uit van onze strategie — om de Palestijnen te isoleren in Gaza van de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever.’


Weitz was een voorstander van etnische zuivering. Terwijl de Palestijnse oorlog van 1948 zich ontvouwde, vertrouwde hij in april zijn dagboek toe dat hij een lijst had opgesteld van Arabische dorpen die moesten worden gezuiverd om Joodse vestiging mogelijk te maken, en ook een lijst had opgesteld van landgeschillen met Arabieren waarvan hij dacht dat ze moesten worden opgelost met militaire middelen…


In zijn hoedanigheid van directeur van het Bosbouw-departement startte Yosef Weitz projecten om Arabische bezittingen te vernietigen, waarbij hij personeel de opdracht gaf obstakels te creëren voor Arabieren die probeerden terug te keren om hun velden te bewerken, dorpen te vernietigen en andere dorpen bewoonbaar te maken om Joodse vestiging mogelijk te maken. Hij had deze activiteiten op 8 juni met Ben-Gurion besproken en volgens zijn dagboek kreeg hij de goedkeuring van laatstgenoemde. Op 22 juni 1941 schreef hij in zijn dagboek: ‘Het land Israël is helemaal niet klein, als de Arabieren maar worden verwijderd en de grenzen een beetje worden vergroot, in het noorden tot aan de Litani, en in het oosten inclusief de Golanhoogte… met de Arabieren verdreven naar Noord-Syrië en Irak...Vandaag hebben we geen ander alternatief… We zullen hier zonder Arabieren leven.'


Met betrekking tot het probleem van de grote aantallen Palestijnen die uit hun dorpen zijn verdreven of op de vlucht zijn geslagen en die later in 1948 probeerden terug te keren, stelde Weitz op 26 september van dat jaar aan Ben-Gurion voor dat een beleid van meedogenloze intimidatie met alle beschikbare middelen noodzakelijk was om een dergelijke terugkeer onmogelijk te maken.


* De doctrine van het onevenredige  geweld: De Dahiya-doctrine is een militaire strategie van asymmetrische oorlogvoering, uiteengezet door de voormalige chef van de generale staf van de Israëlische strijdkrachten, Gadi Eizenkot, die de vernietiging omvat van de civiele infrastructuur van landen die als vijandig worden beschouwd, een maatregel die bedoeld is om verzetsstrijders het gebruik van die infrastructuur te ontzeggen en die de inzet van ‘onevenredig geweld’ onderschrijft om dat doel te bereiken. Putten. Oradour sur glane. 


De doctrine is vernoemd naar de wijk Dahieh in Beiroet, waar Hezbollah zijn hoofdkwartier had tijdens de Libanonoorlog van 2006, die zwaar werd beschadigd door de IDF.


Collectieve bestraffing is in strijd met het internationaal recht, maar dat wordt door het Westgen geaccepteerd en zelfs gesteund. Het recht van Israel om zich te verdedigen. Maar welk recht hebben de Palestijnen? 


De Joods-Israëlische historica en hoogleraar Idith Zertal zei jaren geleden tegen mij: Er zit een diepe neurose in de Israëlische psyche, een neurose die in stand wordt gehouden en gevoed door de Israëlische politiek, want het is opportuun om gezien te worden als slachtoffer. Dat geldt ook voor het huidige geweld tegen de Palestijnen, waarbij wij absoluut niet de slachtoffers zijn.


De Palestijnen zijn een voorbeeld van wat ze met de rest van ons zullen doen.


Sven Lindqvist's concludeert in zijn boek Exterminate all the Brutes uit 1992 dat ‘Auschwitz de moderne industriële toepassing [was] van een uitroeiings-politiek waarop de Europese overheersing van de wereld […] lang heeft gesteund,’ en dat de ‘Europese vernietiging van de “inferieure rassen” van vier continenten de grond voorbereidde voor Hitlers vernietiging van zes miljoen Joden in Europa,’ aangezien het ‘Europees expansionisme, vergezeld als het was door een schaamteloze verdediging van het uitroeien, manieren van denken en politieke precedenten [schiep] die de weg baanden voor nieuwe wandaden, die uiteindelijk culmineerden’ in de ‘Holocaust.’


Het allerergste is misschien wel dat toen hetgeen was gebeurd in het hart der duisternis werd herhaald in het hart van Europa, niemand het [herkende]. Niemand wilde toegeven wat iedereen wist. Overal in de wereld waar kennis wordt onderdrukt, kennis die als ze bekend zou worden gemaakt ons beeld van de wereld aan gruzelementen zou slaan en ons zou dwingen onszelf ter discussie te stellen… U weet dat al. Net als ik. Het is geen kennis die ons ontbreekt. Wat gemist wordt is de moed om te begrijpen wat we weten en daaruit conclusies te trekken. 


De zwarte dichter en essayist Aimé Césaire samenvatte in zijn fameuze, ook in het Engels vertaalde Discours sur le colonisme (1950),


de kolonisator, die om zijn geweten te sussen de gewoonte aanneemt om de andere mens als een beest te zien en te behandelen, de neiging heeft zelf in een beest te veranderen... de waarheid is dat dit beleid alleen maar kan leiden tot de ondergang van Europa zelf, en dat Europa, als het niet oppast, ten onder zal gaan aan de leegte die het om zichzelf heen heeft gecreëerd.’ Het nihilisme dat je nu ziet. Ollongren: ‘Het is van opperste belang voor ons om Oekraïne te steunen, aangezien zij deze oorlog voeren. (...) Het is een buitengewoon goedkope manier om ervoor te zorgen dat Rusland met dit regime geen bedreiging vormt voor de NAVO.’ Half miljoen gesneuvelde Oekraïners. En dit zijn niet eens mensen met een andere huidskleur.


Europa heeft beschavingen ondermijnd, landen vernietigd, nationaliteiten geruïneerd en de bron van diversiteit uitgeroeid… Het uur van de barbaar is nabij. De moderne barbaar. Het Amerikaanse uur. Geweld, overdaad, verspilling, mercantilisme, bluf, gezelligheid, domheid, vulgariteit, wanorde.







Geen opmerkingen:

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...