dinsdag 10 oktober 2023

Zionisten reageren steeds onmenselijker.

Begrijp ik het nu goed dat de Supernova Music Festival nabij Gaza was georganiseerd? Wat een grofheid van de zionisten. Een al vele jaren gevangen gen geterroriseerde Palestijnse bevolking negeren, en dan denken dat je hiermee ongestoord door kan gaan. De zionisten reageren steeds onmenselijker. Hoe is dit te verklaren?

1 opmerking:

Anoniem zei

Volgens Wikipedia was het psytrance/rave -festival aangekondigd als een viering van "friends, love and infinite freedom". Hip uit je dak gaan begeleid door techno-muziek.
Dat is een schril contrast met de reële "onvrije" situatie 5 kilometer westwaarts. (Persoonlijk associeer ik , als muziekliefhebber, de sonische vibe van techno muziek niet meteen met "love" , maar eerder met "aggressie" , wat de gebeurtenis voor mij extra surreëel maakt)
Ik vermoed dat een groot deel van de jonge buitenlandse jonge bezoekers zich totaal niet bewust zijn geweest van de controversiële situatie in dat gebied. Een indicatie daarvoor zou hebben kunnen zijn , dat er met revolvers gewapende security op het terrein aanwezige was.

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...