woensdag 19 juli 2023

NATO summit failure and further Biden escalation

 

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Jeffrey Sachs is één van de "briljante" economen die in de jaren negentig de economische "Shock Therapy" op Rusland heeft losgelaten , met als direct gevolg 15 miljoen dode Russen , door armoede.
Ik kan deze opportunist dus absoluut niet serieus nemen , en hijzelf doet dat volgens mij ook niet , gelet op het lacherige , zogenaamd verontwaardigde toontje van zijn opportune observaties.
Tevens een zwaar gemiste kans en tekortkoming van de interviewers , om deze professor in de economie eens een kosten baten analyse te laten doen van deze oorlog voor : 1) de U.S. 2) Oekraïne. 3) Europa
Waarom denkt hij dat de U.S. Nordstream hebben opgeblazen ? Waarom is Europa de enige die echt last heeft van de sancties?
De enige die bij deze oorlog baat heeft is de U.S.. En die U.S. gaat zoals bekend over lijken.
Jeffrey geeft verder aan aanwezig te zijn geweest bij de Maidan affaires. Wat deed hij daar überhaupt ?
Dit interview helpt niemand verder , behalve dan Sachs die een beetje de vermoorde onschuld speelt , niet serieus te nemen die gast.

Anoniem zei

Wat Sachs bijvoorbeeld rond minuut 3:50 zegt , is een kwalijke en verraderlijke verdraaiing van zaken.
Het was geen kwestie van bluffen van de U.S. , maar een kwestie van 8 jaar lang toewerken naar het perfecte aas , om voor de neus van Putin te hangen , met als doel een land en een continent compleet te destabiliseren met een oorlog.
Het is erg naïef om deze Sachs een podium geven , waar hij nogal gratuit de objectieve beschouwer uit Amerika mag uithangen. Ik ben best een beetje ruimdenkend , maar als je een vertegenwoordiger van de subliminale aggressor die objectiviteit wil toedichten , dan kan hij niet de voorgeschiedenis van Sachs hebben.
Het is een standaard cynische , nietszeggende figuur met een bèta-studie achter zijn kiezen , die goed betaald wordt voor zijn praatjes.
De interviewers kijken teveel op naar professoren.

Anoniem zei

Nadat ik zojuist een Youtube-filmje heb bekeken op het Unherd kanaal , met Jeffrey Sachs die zijn visie geeft op waarom de U.S. Nordstream heeft opgeblazen , kijk ik wat positiever tegen hem aan.
Toch komt zijn hele kritiek op het U.S. handelen in Oekraïne als mosterd na de maaltijd.
Voordat de oorlog begon , heeft Sachs volgens mij geen artikelen gewijd aan de Oekraine , ik kon die althans niet op zijn website ontdekken.

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...