woensdag 19 juli 2023

Massale bombardementen op Odessa

 

Video: Massale bombardementen op Odessa door de Russen - De nacht werd dag

Ze raakten de haven, het vliegveld, brandstoftanks en munitiedepots

Video: Massale bombardementen op Odessa door de Russen - De nacht werd dag

Schokkend zijn de video's die aan het licht zijn gekomen van het genadeloze bombardement op Odessa van vanavond.

Meer dan een uur bombardeerden de Russen met Kh-22-raketten, Kalibr-kruisraketten en kamikaze-drones.

Naast Odessa werd ook Kiev getroffen, evenals een deel van de door Oekraïne gecontroleerde regio Zaporizhia, gebieden in Kharkiv en Dnipropetrovsk, waar talloze explosies werden gemeld.

In Odessa werd de haven van Chernomorskaya getroffen, waarbij talloze doelen werden geraakt.

Voor het eerst sinds lange tijd kreeg Odessa zoveel en zulke harde klappen.

Zeker, het bombardement op de Oekraïense stad voor de tweede nacht op rij heeft ook te maken met de onderbreking van de graanexportovereenkomst en de sluiting van de zeecorridor. De Russische marine is opnieuw begonnen met het blokkeren van de enige haven van Oekraïne.

'S Nachts vond een van de meest massale raketaanvallen plaats op het grondgebied van Oekraïne. Vitali Klitschko zei dat in Kiev en de regio Kiev "de luchtverdediging de hele nacht werkte en er explosies werden gehoord".

Opgemerkt moet worden dat deze keer een Onyx-kruisraket werd gebruikt, met een gewicht van 3,5 ton, een snelheid van 2,5 Mach, bestand tegen alle elektronische interferentie, met een onvoorspelbare baan die het onmogelijk maakt om hem neer te schieten.

https://www-pronews-gr.translate.goog/amyna-asfaleia/sygklonistika-vinteo-mazikos-vomvardismos-tis-odissou-apo-tous-rosous/?_x_tr_sl=el&_x_tr_tl=nl&_x_tr_hl=nl&_x_tr_pto=sc

1 opmerking:

Anoniem zei

Terzijde : op het Youtube kanaal van Garland Nixon is een interview van 1:45 uur te vinden met Scott Ritter en Andrei Martyanov.
Zo'n beetje de hele actualiteit komt aan bod , vanuit militair strategisch oogpunt.
Aan het eind ook nog een bespiegeling over Taiwan , die , nadat het gezien heeft wat de U.S. met Nordstream hebben gedaan , iets vergelijkbaars met hun chip-industrie willen vermijden. Ook wordt nog een inschatting gemaakt van de mate van integratie van Russisch en Chinese militair apparaat , en de rol van hypersonische raketten daarin.

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...