vrijdag 23 juni 2023

THIS is a speech that Trudeau and Biden should be giving

 The Eurasianist ☦️ volgt

THIS is a speech that Trudeau and Biden should be giving. THIS is a speech that proves Putin is NOT the “monster” they are making him out to be but in fact, they themselves, are.
5:34

1 opmerking:

Anoniem zei

Iedereen met een beetje gezond verstand, ziet dat de neiging tot zelfbevestiging door zelfonderzoek groteske vormen heeft aangenomen, en dan met name de aandacht die er in de media aan geschonken wordt.
Onder andere Ewald Engelen heeft dit fenomeen beschreven in zijn boek "Het is de klasse suffie",( Ik heb niet gelezen, maar ken de strekking.).
Zelfonderzoek zou slechts een voorstadium van zelfontplooiing moeten zijn, iets waarin je niet moet blijven hangen. Het onderzoeken hoe de wereld buiten jezelf draait, en wat voor mogelijkheden die tot zelfontplooiing biedt is veel belangrijker.
Misschien is het een reactie op het feit dat het voor jongeren moeilijker is geworden om zich een positief perspectief op hun toekomst te vormen, a.g.v. afgenomen kansen op huiseigenaarschap, het moeten aangaan van studieschulden etc.
Het neoliberalisme dat de markt boven de staat als regulerend instantie heeft gesteld, is verder debet aan een gevoel overgeleverd te zijn aan onzichtbare handen.
Verder is het misschien zo dat door een constant bombardement van nutteloze informatie, het in het algemeen moeilijker geworden is voor jongeren hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...