woensdag 21 juni 2023

Douglas Macgregor: U.S. NATO Council to give the Russians a role in Europe

 https://www.youtube.com/watch?v=ltGDqJSojnk

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het zeer dubieus dat MacGregor op tijdstip 8:33 en passant laat weten "heavily invested" te zijn in "digital currency".
Ik neem aan dat hij Bitcoin bedoelt.
Er zijn genoeg serieus te nemen hoogleraren in de monetaire economie (bv. Wim Boonstra) die Bitcoin als een piramidespel zien. Nouriel Roubini ziet het ook als een "scam". Als je de koersbeweging over de laatste 5 jaar eens op een grafiek bekijkt, dan kun je niet anders dan concluderen dat de mensen die bij de top zijn ingestapt, goed door de bitcoinhype in het pak zijn genaaid.


Anoniem zei

Als toevoeging aan de vorige reactie een quote van Varoufakis van donderdag 22 juni 2023 , de datum waarop de dagen dit jaar weer korter worden:

"Bitcoin offers an illusion of decentralisation/democracy. In practice, while our governments and central banks are ruled by a filthy pseudo-elite minority, crypto just adds a new olichargic layer on top of the existing one. The solution is to democratise governments and Central Banks , not to bypass them."

"Shalom, Shalom from the children of Gaza"

  Syrian Girl  @Partisangirl BREAKING "Shalom, Shalom from the children of Gaza" - Israeli Mossad agent and businessman Ziv Kippe...