zaterdag 18 mei 2024

Minister en Burgemeester H. willen Zionistische terreur vrij pleiten

 


Het Parool van zaterdag 18 mei 2024:

Minister Dijkgraaf wil sluiting universiteiten voorkomen met noodscenario’s: ‘Veiligheid studenten staat onder druk’

“Ja. Ik ben geschrokken van de persoonlijke ervaringen van Joodse studenten en docenten die ik in gesprekken hoorde. Als je niet meer je sieraden met een davidsster kunt dragen, geen keppeltje meer op kan doen, als er wordt gezegd: ga maar thuis zitten. Een aantal Joodse studenten voelde zich zo onveilig dat de universiteit voor hen eigenlijk al was dichtgegaan. Dat raakte me heel erg.”

Hoe kunt u hun angst wegnemen?

“Ik denk dat het belangrijk is voor hen om te weten dat ze gezien worden, óók door de minister. Dat we ons stevig blijven uitspreken tegen antisemitisme. Dat kun je niet vaak genoeg doen.”

Vindt u de protesten antisemitisch?

“Je mag protesteren tegen het beleid van de Israëlische regering, maar dat beleid mag je Joodse medeburgers niet aanrekenen. Tijdens die demonstraties zijn wel dingen gezegd en geroepen die antisemitisch zijn of die bijzonder intimiderend zijn voor Joodse medeburgers. En daar moet je ook wel echt alert op zijn.”https://www.parool.nl/nederland/minister-dijkgraaf-wil-sluiting-universiteiten-voorkomen-met-noodscenario-s-veiligheid-studenten-staat-onder-druk~b6f665c1/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=twitter

Minister Dijkgraaf verkondigt dezelfde nonsens als burgemeester Halsema onlangs deed. Natuurlijk ' mag je Joodse medeburgers' het nazibeleid van het joodse regime 'aanrekenen,' wanneer zij dit beleid publiekelijk verdedigen. Waarom zou de zionistische terreur niet bekritiseerd mogen worden? Het is een Godsschandaal dat joden buiten Israel de terreur van Israel proberen goed te praten. Het rechtvaardigen van de moord op ruim 35.000 Palestijnse burgers, van wie 70 procent vrouwen en kinderen omvat, moet zelfs bekritiseerd worden, zeker wanneer zionisten in het Westen dit doen.  Niet alleen bekritiseerd, maar ook juridisch vervolgd worden. Regenten die dit willen verbieden, dienen voor de rechter te worden gesleept. Zijn deze Nederlandse misdadigers, die Israel steunen, nu helemaal gek geworden? 


1 opmerking:

Rene Westermann zei

Minister Robert Dijkgraaf, als theoretisch natuurkundige, stelt mij zeer teleur. Hij is uitstekend in zijn vakgebied, maar dat hij het opneemt voor joodse medeburgers die het nazibeleid van extremistisch zionistische staat Israël publiekelijk verdedigen, verbaast mij zeer. Ik had Robert Dijkgraaf verstandiger geacht. Hans Joachim Meyer zaliger zei heel wat verstandiger dingen..

Run Ukrainians. Flee to Holland! Let the Rich Die

@MyLordBebo Western taxes pay the salaries of these butchers, who beat and force civilians into the army. Inhumane… Post vertalen 1:14 p.m...