woensdag 29 mei 2024

Dick Schoof en Hanka Bruins Slot geloven niet in de Vrijheid van Meningsuiting.

Weer vogelgriep vastgesteld in Barneveld, 28.600 kippen geruimd


Dee niet geruimde kip en toekomstige minister president van het kleine kippenland.


Wij leven niet in een democratie maar in een totalitaire technocratie, waar de inlichtingendiensten van de staat bepalen wat een acceptabele gedachte is en welke gedachten illegaal zijn. De grote drijfkracht in Nederland achter deze opvatting is de toekomstige minister-president van Nederland, de heer Dick Schoof die van mening is dat gedachten niet langer meer vrij mogen zijn. Inmiddels heeft de minister van Buitenlandse Zaken, de Christen Democraat Bruins Slot, afkomstig uit een regentenfamilie, deze mening overgenomen door te beweren dat het recht op vrije meningsuiting in strijd is met de 'rechtsorde,' waarvan notabene één van de belangrijkste pijlers juist de vrijheid van meningsuiting is. En zo wordt het fascisme opnieuw salonfähig gemaakt door 'onze rechtsorde.' Knap hè. 


Haar achterban bestaat uit ondermeer uit de kippenboeren rond Barneveld.




1 opmerking:

Rene Westermann zei

Een fantastische regering staat Nederland te wachten: Onderscheid maken tussen verschillende bevolkingsgroepen: Neerkijken op mensen die 'uit den vreemde komen', je moet uitkijken met je buren, inderdaad oppassen wat je zegt [Is nu ook al het geval], onvoorwaardelijke steun aan die fantastische, niets ontziende joodse heilstaat, waarvoor een mensenleven niet telt. Extreme onverschilligheid: De nieuwe antisamenleving. Opnieuw de oervervelende riedels van 'zelfredzaamheid, eigen verantwoording, zelf je problemen oplossen' Een volksgezondheid van het niveau zoals in de VS: pas genezen als je ziek bent, in plaats van preventie. Het nieuwe kabinet gaat gewoon verder op de lijn van Mark Rutte in het kwadraat. Als je rotte eieren met eau de cologne besprenkelt, blijft het naar rotte eieren stinken. Nederland, gefeliciteerd! Proficiat!

Run Ukrainians. Flee to Holland! Let the Rich Die

@MyLordBebo Western taxes pay the salaries of these butchers, who beat and force civilians into the army. Inhumane… Post vertalen 1:14 p.m...