zondag 3 maart 2024

Pleidooi voor een Werkelijke Discussie met Joodse Zionisten in Nederland

Frits Barend, als een collega van mij probeer jij journalisten als ik die de zionistische genocidale actie in Gaza en deels ook de Westbank scherp bekritiseren, te demoniseren. Dat is een schofterige mentaliteit, om even in jouw terminologie te blijven. Jij stelt dat het geweld van de Joodse staat gericht is tegen Hamas. Je moet wel hevig in de war zijn als je  nu nog het feit negeert dat 70 procent van de vermoorde Palestijnen vrouwen en kinderen betreft. Kan een baby een Hamas-lid zijn? Het excuus dat jij een jood bent is geen rechtvaardiging voor deze massamoord. Wordt een volwassen man, die zijn persoonlijke verantwoordelijkheid neemt voor de genocidale houding van de Joodse strijdkrachten.  Kortom, hou op met jouw larmoyante houding en stop met het rechtvaardigen van moord op burgers. De Joden zijn allang geen slachtoffers meer, al driekwart eeuw zijn zij de daders. Ik nodig je bij deze uit op mijn weblog een publieke discussie met mij te voeren over Israel en zijn aanhang. Ik vrees alleen dat ook in jouw geval je te laf bent om zo'n openbare discussie aan te gaan.

Je hebt al veel te lang geprofiteerd van jouw gecultiveerd slachtofferschap. De prominente zionist Nahum Goldmann, 12 jaar lang president van de World Zionist Organization en oprichter van World Jewish Congress, verklaarde al in 1981 over het gecultiveerd Joods slachtofferschap:

We zullen moeten begrijpen dat het joodse lijden tijdens de Holocaust niet langer meer als verdediging zal dienen, en we zullen zeker moeten nalaten de Holocaust als argument te gebruiken om gelijk wat we ook mogen doen te rechtvaardigen. De Holocaust gebruiken als een excuus voor het bombarderen,’ zo stelde Goldmann ‘is een soort 'ontheiliging,' een banalisering van de onschendbare tragedie van de Holocaust, die niet misbruikt moet worden om een politiek twijfelachtig en moreel onverdedigbaar beleid te rechtvaardigen.

Gesprek

1 opmerking:

Anoniem zei

Ziologie: Het is maar genocide, antisemitisme is vele malen erger, juist daarom is een ethnostaat zo ontzettend nodig. Joden haten elkaar niet. Eigen volk eerst is ook niet racistisch maar in wezen een kwestie van integriteit. Anderen sociale constructies hebben het recht niet hierover te oordelen..

Welk Zionistisch Tuig Verdedigt Halsema?

 Halsema verdedigt dit zionistische tuig. Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ISRAELI SETTLERS ATTACK AND ...