donderdag 14 maart 2024

Kajsa Ollongren Smeekt om een Derde Wereldoorlog

 


Buiten voor beer zijn huis. Muis krijspiepend; "Kijk uit he, het is nu nog oefening maar als je niet uitkijkt stamp ik je zo voor je harses dat je met je tanden in je klauwen naar de tandarts moet. En dan schop ik ook nog je kloten in je keel. Deur gaat open, beer heft vermoeid zijn linkerpoot. En, wat doe je, nee,en....piep. Flatsj. PIEP!"
Geciteerd
Kajsa Ollongren
@DefensieMin
Nederland maakt deel uit van de NAVO-oefening Nordic Response in Noorwegen. Samen met 12 andere landen oefenen we met in totaal 20.000 manschappen, 50 schepen en meer dan 100 luchtvaartuigen onze inzet en geven we een stevig signaal af richting Rusland. #NATO75
4.270
Weergaven



Samen met de uiterst corrupte Zelensky die de oppositiepartijen en de vrije pers heeft verboden. Hahaha. 


2 opmerkingen:

Rene Westermann zei

Waarom kan [Kalasjnikov] Kajsa Ollongren niet voor het internationaal gerecht worden gedaagd?

Bauke Jan Douma zei

Haar vader hield zich bezig met universele signalen en talen, zijn dochter met miltair falen en 'stevige' signalen.

Kan een signaal 'stevig' zijn?

Deze misdadiger, die momenteel een genocide helpt plegen, staat voor de spiegel, flext haar bicepsje, knikt de knokkels, en werpt zich met strijdlust op haar toetsenbord.

Zijn genocide, aggressieve oorlog en verdorven provocatie minder erg als ze door een incompetente blaaskaak van een pot worden bedreven?

Israel was booed off stage

  https://twitter.com/Terrence_STR/status/1788615204651364429 Nieuwe posts bekijken Gesprek General Strike  (Terrence Daniels) @Terrence_STR...