dinsdag 28 november 2023

Tribalism Always Ends in Murder

 

🔥🔥 Euro-Med-Mensenrechten monitor, 27-11-22
 
“Wat weten we over de weigering van Israël om Palestijnse lichamen terug te geven ?”
De Euro-Med-mensenrechtenmonitor heeft opgeroepen tot de vorming van een onafhankelijke internationale onderzoekscommissie naar de detentie, door het Israëlische leger van de lichamen van Palestijnen die zijn omgekomen tijdens de oorlog in de Gazastrook. In het verleden was orgaanroof een gangbare praktijk.
Nadat de Euro-mediterrane mensenrechtenmonitor een rapport had gepubliceerd , werd er opnieuw veel gepraat over het feit dat de Israëlische autoriteiten de lijken van dode Palestijnen gebruiken om een ​​huidenbank aan te leggen en weigeren de lichamen aan hun families te overhandigen. De kwestie kwam naar voren na een reeks Israëlische rapporten over dit onderwerp.
De Euro-mediterrane mensenrechtenmonitor heeft opgeroepen tot de vorming van een onafhankelijke internationale onderzoekscommissie naar de detentie door het Israëlische leger van de lichamen van tientallen Palestijnen die zijn omgekomen tijdens de oorlog die op 7 oktober tegen de Gazastrook begon. Er wordt ook vermoed dat er sprake is van orgaandiefstal.
In een televisieonderzoek dat in 2014 tot wereldwijde controverse leidde, onthulde de directeur van de Israëlische huidbank dat Israëls reserves aan ‘menselijke huid’ 17 vierkante meter bedroegen, een enorm aantal vergeleken met de bevolking van het land.
Het Euro-mediterrane Observatorium heeft vermoedens geuit over de diefstal van organen, mede gebaseerd op de getuigenissen van artsen in Gaza, die na hun vrijlating een snel onderzoek van sommige lichamen uitvoerden en het gebrek aan onderdelen opmerkten, zoals het hoornvlies, het slakkenhuis en andere vitale delen. organen zoals de lever, de nieren en het hart.
*Hetzelfde verhaal als in de Oekraïne
Lees hier meer
[ via Google Zoek is het te lezen in het Nederlands]
⬇️⬇️⬇️


Geen opmerkingen:

Thomas Fazi: 'EU is promoting an agricultural model that destroys small farmers

  Thomas Fazi @battleforeurope A short clip where I explain how the EU is promoting an agricultural model that isn’t just putting small farm...